FC Botoșani - Poli Iași 4-0! Victorie la pas în Derby-ul Moldovei!

FC Botoșani - Poli Iași 4-0! Victorie la pas în Derby-ul Moldovei!

FC Botoșani și Poli Iași s-au întâlnit duminică, la ora 15:30, în "Derby-ul Moldovei". FC Botoșani venea după o victorie mare, în Kazahstan, în timp ce Poli Iași venea după schimbări majore în echipă, mai ales la nivelul băncii tehnice, unde Daniel Pancu a venit în locul lui Mircea Rednic.

După un început de meci entuziasmant, care promitea un meci spectaculos, prima repriză nu a atras cu absolut nimic. Jocul, disputat mai mult la centrul terenului, nu a convins, iar spectacolul promis de evoluțiile echipei locale au fost doar o iluzie în comparație cu jocul lipsit de motivație prestat de jucătorii lui Marius Croitoru.

Singurele momente notabile din prima repriză au fost reprezentate de galbenul primit de Șeroni, pentru faulturi repetate, și de schimbarea lui George Cimpanu cu David Babunski, în minutul 41.

Scorul pauzei a fost 0-0.

În minutul 54, Poli Iași rămâne în 10, după ce mijlocașul De Iriondo a primit al doilea cartonaș galben.

FC Botoșani reușea să marcheze în minutul 68, după ce Hamidou Keyta îl învingea pe Axinte dintr-o situație de 1 la 1.

FC Botoșani a rămas și ea în 10. Jonathan Rodriguez a primit și el al doilea cartonaș galben.

Formația locală a reușit și golul doi. "Superman" Marko Duganzic după o pasă roiniță de la Keyta. Era minutul 83.

La nici un minut după reluarea jocului, Reagy Ofosu scapă singur cu portarul Axinte și nu îl iartă pe portarul ieșean. Scorul devenea 3-0 iar Botoșani demontează că încă este cea mai puternică din Moldova.

"Superman" Duganzic reușea dubla în minutul 89, arătând că încă este unul dintre cei mai buni atacanți din campionatul intern.

Meciul se termina cu scorul de 4-0 pentru FC Botoșani, care reușește o repriză secundă perfectă și care se pare că își propune multe în acest sezon, după un început perfect pentru trupa lui Marius Croitoru: 3 victorii din 3 în campionat și una în Europa League.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
150

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
162

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...