FC Botoșani și-a aflat adversarii din Europa League. Am scăpat de formațiile mari!

FC Botoșani și-a aflat adversarii din Europa League. Am scăpat de formațiile mari!

FC Botoșani și-a aflat posibilele adversare din Europa League. Formația pregătită de Marius Croitoru nu este cap serie și se află în grupa 6.

Moldovenii vor întâlni una dintre următoarele echipe: BATE Borisov (Belarus), KF Skhendija (Macedonia), FK Partizan Belgrad (Serbia).

Dintre cele trei formații, de departe Partizan Belgrad este cel mai dificil adversar. Formația din Serbia este cotată de site-ul Transfermarkt la aproximativ 40 de milioane de euro, comparativ cu formația locală, care are o valoare de 4 ori mai mică.

În schimb, macedonenii de la KF Skhendija par o varianta mai mult decât accesibilă. Lotul formației ce a terminat campionatul intern pe poziția a 3-a în sezonul trecut este cotat la 5 milioane de euro, jumătate din valoarea formației voastre.

Nici Bate Borisov nu mai este un adversar atât de puternic. Daca în urmă cu câțiva ani formația din Belarus avea un nume în Europa, astăzi mai este doar o umbră a echipei care ajungea în 2013 până în primăvara europeană.

Astfel, daca se evită un meci cu Partizan Belgrad, FC Botoșani ar avea mari șanse de calificare în turul trei al Europa League.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
17

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
34

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
73

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...