Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Vânzarea produselor din carne trebuie să se desfășoare doar în locuri autorizate și cu îndeplinirea condițiilor stabilitate de legislația în vigoare.

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

   Foto: Arhivă Știri.Botoșani.Ro

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în Piața Centrală, au acționat pentru înlăturarea actelor și faptelor de comerț ilicit.                       

Astfel, în timp ce patrulau, aflându-se în parcarea supraterană B.I.G., polițiștii locali au surprins exact momentul în care o persoană de sex masculin vindea direct de pe bancheta autoturismului personal carne de miel în carcasă, unui cetățean.                       

Pentru fapta sa, numitul B.R. (cu domiciliul în comuna Ungureni) a fost sancționat contravențional conform prevederilor HCL nr. 292/2017, cu amendă în cuantum de 200 lei, deoarece vânzarea oricăror produse pe suprafeţele destinate circulaţiei pietonilor, parcărilor cu plată sau direct din vehicule fără acordul Primăriei municipiului Botoşani nu este permisă.

Cumpărătorul a fost avertizat cu privire la riscul major pe care și-l asumă cumpărând și consumând produse din carne neverificată.                

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
62

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
183

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
25

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...