Șofer din Botoșani implicat într-un eveniment rutier: Trei femei rănite în urma accidentului!

Un șofer cu alcool la bord a reușit să provoace haos pe șosea, isprava lui lăsând în urmă trei persoane rănite și trei mașini avariate!

Șofer din Botoșani implicat într-un eveniment rutier: Trei femei rănite în urma accidentului!

   FOTO: someseanul.ro

Joi dimineață, la ora 08.00, poliția a fost sesizată că pe D.N.18, în Pasul Gutâi, pe direcția Sighetu Marmației – Baia Sprie, a avut loc un accident de circulație cu victime.

Potrivit informațiilor furnizate de someseanul.ro, un bărbat de 45 de ani, din judetul Maramures, se deplasa cu un autoturism pe direcția Sighetu Marmației – Baia Sprie. Într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un băimărean de 32 de ani. În urma impactului, autoturismul care a pătruns pe contrasens a ricoșat și a lovit partea laterală stânga spate a unui alt autoturism condus regulamentar, tot din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, domiciliat în județul Botoșani.

În urma accidentului, trei pasagere cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, toate din mașina condusă de șoferul domiciliat în județul Botoșani, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Nici una nu a necesitat internarea.

Toți șoferii implicați în producerea accidentului au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constatat că cel care a pătruns pe contrasens avea o concentrație mai mică de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toți au fost conduși la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă, arată sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...