Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Un număr de 71 de solişti din 21 de ţări s-au înscris pentru concursul de interpretare din cadrul festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc în perioada 22 - 25 august, la Braşov.

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019.

Interpreţi din ţări ca Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, România şi Germania au intrat în cursa pentru un loc pe scena festivalului de la Braşov.

 

Juriul de selecţie va decide cei 12 finalişti care vor intra în concursul festivalului, iar pe 12 iulie va anunţa numele lor. Interpreţii vor concura pentru premii în valoare de 55.000 de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul, ajuns la a 19-a ediţie, se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări ale genului.   

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Festivalul internaţional Cerbul de Aur, lansat în urmă cu 51 de ani, a fost reluat în 2018, după o întrerupere de 9 ani.

Sursa: News.ro

Citește mai mult AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
467

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3010

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...

Record istoric: temperaturi de peste 32 de grade în Alaska

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
685

Joi, 4 iulie, în zona aeroportului s-au înregistrat 32,2 grade Celsius. Precedentul record fusese înregistrat în urmă cu 50 de ani, pe 14 iunie 1969, când temperatura a ...