O tânără s-a răsturnat cu maşina la ieşirea din municipiul Botoşani! FOTO

O tânără a produs un grav accident rutier, în Ajunul Anului Nou, răsturnându-se cu maşina la ieşirea din municipiul Botoşani.

O tânără s-a răsturnat cu maşina la ieşirea din municipiul Botoşani! FOTO

Tânăra, de 24 de ani, se afla la volanul unui Peugeot şi circula dinspre Botoşani spre Dedeman, iar când a ajuns în apropiere de accesul spre Parcul Cornișa, în zona despărțitoarelor de sens, a pierdut controlul asupra volanului.

A izbit un delimitator de sens din beton şi apoi maşina s-a răsturnat pe cupolă. Fata era singură în mașină în momentul producerii accidentului, iar mai mulți șoferi i-au sărit în ajutor și au sunat la 112.

Șoferița a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital pentru investigații.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Ciudat este că, în ciuda impactului puternic, nici un airbag nu s-a declanşat. Accidentul a îngreunat circulaţia preţ de câteva zeci de minute.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Uniţi în cuget şi-n simţiri"

astăzi, 10:01
8

Celebrarea Centenarului Unirii debutează şi la Filiala  nr. 2 Griviţa a Bibliotecii Judetene, cu o suită de activităţi organizate în perioada 22- 31 ianuarie și grupate sub gene...

​AJOFM Botoșani: Absolvenții pot beneficia de prima de inserție în cuantum de 1.500 de lei

astăzi, 09:30
73

Din acest an, absolvenții înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă și care se încadrează în muncă în termen de 60 de zile de la absolvire pot solicita ...

Meteo: Dupa ninsori vin doua zile cu ger. Câte grade vor fi la Botoșani!

astăzi, 09:14
244

De prea multe precipitatii nu vom mai avea parte, in zilele urmatoare. Soarele se va arata in cursul zilei pe arii extinse, chiar daca pentru perioade scurte de timp, potrivit datelor Administratiei N...