Bărbat rănit, după ce un șofer a deschis portiera, fără să se asigure! FOTO
ACCIDENT!

Un bărbat s-a lovit puternic la cap, după ce a căzut pe asfalt, într-un moment de neatenție al unui șofer care a deschis portiera mașinii.

Bărbat rănit, după ce un șofer a deschis portiera, fără să se asigure! FOTO

Accidentul a avut loc, marți după-amiază, pe Calea Națională din municpiul Botoșani. Un bărbat și-a parcat Jeep-ul, înmatriculat în București, în apropierea trecerii de pietoni de la Biserica Sf. Ilie iar când a deschis portiera să coboare nu a văzut că din spate venea un biciclist.

Bărbatul de pe bicicletă, în vârstă de 67 de ani, s-a izbit în portieră după care a căzut pe asfalt lovindu-se puternic la cap.

O ambulanță a ajuns în scurt timp la locul accidentului, iar după ce a primit primul ajutor bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri. 

Polițiștii criminaliști au făcut măsurători la locul accidentului, pe perioada cât s-a făcut cerctare la fața locului traficul desfășurându-se cu dificultate.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
199

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...

Accident pe contrasens: trei maşini avariate de un şofer băut

astăzi, 10:37
930

S-a întâmplat vineri, pe strada Săvenilor, cu sens unic, din municipiul Botoşani când tânărul a ales să circule pe contrasens, dinspre Împărat Traian spre Independen...

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi prezintă activitatea din ultimii doi ani

astăzi, 10:09
246

Consilierii judeţeni din opoziţie vor avea ocazia să afle ce s-a întâmplat în Consiliul Judeţean şi în instituţiile subordonate în ultimii doi ani, cu ocazia prezen...