Bărbat rănit, după ce un șofer a deschis portiera, fără să se asigure! FOTO
ACCIDENT!

Un bărbat s-a lovit puternic la cap, după ce a căzut pe asfalt, într-un moment de neatenție al unui șofer care a deschis portiera mașinii.

Bărbat rănit, după ce un șofer a deschis portiera, fără să se asigure! FOTO

Accidentul a avut loc, marți după-amiază, pe Calea Națională din municpiul Botoșani. Un bărbat și-a parcat Jeep-ul, înmatriculat în București, în apropierea trecerii de pietoni de la Biserica Sf. Ilie iar când a deschis portiera să coboare nu a văzut că din spate venea un biciclist.

Bărbatul de pe bicicletă, în vârstă de 67 de ani, s-a izbit în portieră după care a căzut pe asfalt lovindu-se puternic la cap.

O ambulanță a ajuns în scurt timp la locul accidentului, iar după ce a primit primul ajutor bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri. 

Polițiștii criminaliști au făcut măsurători la locul accidentului, pe perioada cât s-a făcut cerctare la fața locului traficul desfășurându-se cu dificultate.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1540

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1829

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

Duminică, 19 Noiembrie 2017
799

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...