Bărbat rănit, după ce un șofer a deschis portiera, fără să se asigure! FOTO
ACCIDENT!

Un bărbat s-a lovit puternic la cap, după ce a căzut pe asfalt, într-un moment de neatenție al unui șofer care a deschis portiera mașinii.

Bărbat rănit, după ce un șofer a deschis portiera, fără să se asigure! FOTO

Accidentul a avut loc, marți după-amiază, pe Calea Națională din municpiul Botoșani. Un bărbat și-a parcat Jeep-ul, înmatriculat în București, în apropierea trecerii de pietoni de la Biserica Sf. Ilie iar când a deschis portiera să coboare nu a văzut că din spate venea un biciclist.

Bărbatul de pe bicicletă, în vârstă de 67 de ani, s-a izbit în portieră după care a căzut pe asfalt lovindu-se puternic la cap.

O ambulanță a ajuns în scurt timp la locul accidentului, iar după ce a primit primul ajutor bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri. 

Polițiștii criminaliști au făcut măsurători la locul accidentului, pe perioada cât s-a făcut cerctare la fața locului traficul desfășurându-se cu dificultate.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.






 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
187

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
77

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
80

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...