Revelion 2017 la Conac!

Revelion 2017 la Conac!

Restaurantul Conacul Zaiceşti a început pregătirile, ca în fiecare an, pentru evenimentele lunii decembrie.

Pregătiri intense se fac şi pentru petrecerea de Revelion, când invitaţii aşteptaţi începând cu ora 19:30, vor petrece o seară deosebită, cu muzică rafinată, spectacol şi un meniu pe măsura evenimentului.

Codruţ Kegheş, în rolul lui Dezbrăcatu’, prezentator radio şi membru al echipei Cronicii Cârcotaşilor va fi cel care  ne va ţine cu zâmbetul pe buze în seara dintre ani.

Miezul nopţii va fi marcat de un spectaculos foc de artificii care va deschide calea spre 2017, urmat de datinile şi obiceiurile voronenilor,  care ne vor ura noroc şi prosperitate în noul an.

Atmosfera va fi întreţinută de orchestra Hyperion Band & Constantin Petrescu, cu un program muzical complex de muzică românească şi internaţională, cu ritmuri ce vor ţine invitaţii pe ringul de dans până dimineaţa.

Mulţumim celor care ne-au călcat pragul şi în 2016, alături de care am învăţat să devenim tot mai buni şi mai atenţi la nevoile clienţilor noştri.

Vă urăm tuturor pe această cale Sărbători Fericite şi La mulţi ani! Vă aşteptăm in anul care vine  să ne bucuram de noi evenimente şi să creăm amintiri frumoase împreună!
    

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Niculina, sufletul orașului meu

Marţi, 23 Aprilie 2024
2268

Cam pe la 7-8 pe seară, de ani buni, Niculina iese din casă. Vara în culori deschise, rochii cu volănașe garnisite uneori cu mărgele simple, pe care le poartă pitite într-o copilăro...

Regizorul Cristian Pascariu, înainte de lansarea filmului ”Nasty” la Botoșani: ”Îl veți vedea pe Ilie într-o ipostază necenzurată, într-o ipostază sinceră” (Foto, Video)

Joi, 18 Aprilie 2024
745

Filmul ”Nasty” va avea premiera de gală la Cinema Unirea Botoșani sâmbătă, 20 aprilie, de la 19:00, publicul având prilejul de a se întâlni și cu echipa care a...

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
1217

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...