Fiul unui cunoscut scriitor din Botoșani intră în competiție la ”cel mai mare experiment social televizat”!

A studiat la UMF Iași, a muncit 5 ani în Spania, a practicat lupte și canotaj. Andrei provine dintr-o familie de profesori, tatăl său fiind și un apreciat scriitor botoșănean.

Fiul unui cunoscut scriitor din Botoșani intră în competiție la ”cel mai mare experiment social televizat”!

 Andrei Zăgan  

“Insula de 1 milion”, emisiunea prezentată drept ”cel mai mare experiment social din istoria televiziunii”, a atras nu mai puțin de 50 de concurenți cu vârste, profesii, pasiuni diferite.

Printre ei se află și Andrei Zăgan. Are 34 de ani, 120 de kilograme și 1.92m înălțime. Andrei s-a născut în Botoșani, dar locuiește în Iași. A studiat la UMF Iași, Bioingineria Reabilitării și lucrează în calitate de consilier de vânzări, însă și-ar dori să profeseze kinetoterapia în cadrul unui club de fotbal.

În trecut, Andrei a stat 5 ani în Spania, unde a lucrat la curățenie pe un șantier naval, apoi ca bodyguard în club.

Cel mai mare atu pe care îl are Andrei, concurentul de la „Insula de 1 milion” de la Kanal D, este comunicarea. Întotdeauna își dorește să fie cel mai bun în tot ceea ce face. Cel mai bine se pricepe la: strategie și forță. Lumea îl percepe pe Andrei ca fiind o persoană comunicativă, transmit organizatorii emisiunii.

Andrei Zăgan se descrie ca fiind: optimist, simpatic, încăpățânat, sociabil și inteligent, iar defectul său ar fi faptul că vorbește prea mult. Concurentul de la „Insula de 1 milion” mai spune despre el că în general el este un om bun, iar problemele apar atunci când este deranjat.

Aptitudinile concurentului sunt comunicarea, empatia, optimismul și adaptabilitatea. Cel mai mult la cei din jur apreciază: sinceritatea, onestitatea și curajul.



Andrei este pasionat de: fitness și sport, de gătit și să urmărească seriale și filme.

În trecut, a practicat lupte și canotaj.

Andrei Zăgan este căsătorit de 4 ani și are o fetiță de 3 ani, Amalia Andreea, însă își mai dorește un băiat pe care să-l numească Darius.

Soția lui Andrei a fost canotoare, are studii de asistentă medicală, dar în prezent lucrează ca data analyst. Cei doi s-au cunoscut într-un club.

Concurentul de la „Insula de 1 milion” provine dintr-o familie de intelectuali. Tatăl său este profesor, cunoscutul scriitor botoșănean Costel Zăgan, iar mama sa învățătoare. Andrei mai are un frate și două surori. Una dintre ele locuiește în Franța.

Cel mai mare vis al lui Andrei este să fie sănătos și fericit alături de familie. Acesta consideră că cei dragi sunt cea mai mare realizare a lui. Totodată, cea mai mare frică a lui este pierderea familiei.

Tânărul concurent a venit la „Insula de 1 milion” la îndemnul prietenilor. Îl atrage ideea de competiție și de concurență. Andrei Zăgan luptă pentru el și familia lui.

În trecut, a mai participat la casting pentru „Master Chef”.

Cosmin Cernat este prezentatorul celui mai amplu experiment social televizat

„Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură cu cea mai mare miză pusă la bataie de o televiziune din România, va aduce publicului un spectacol total al naturii umane, într-un roller coaster impresionant de emoţie, competiţie, dinamică socială, într-un peisaj sălbatic, rupt de lume, în îndepărtata Republică Dominicană.

50 de concurenţi cu vârste, profesii, pasiuni diferite se vor arunca în cel mai mare experiment social, ce va duce la un alt nivel modalitatea de a face reality show.

Unul dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România, Cosmin Cernat, se va afla la “Insula de 1 milion”, în jungla dominicană, alături de cei 50 de concurenţi, în calitate de prezentator, dar şi de ghid al acestora, într-una dintre cele mai surprinzătoare călătorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
228

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
139

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
155

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...