(P) Cum să te distrezi în București în weekend când nu știi ce să mai faci? Top 5 activități distractive

(P) Cum să te distrezi în București în weekend când nu știi ce să mai faci? Top 5 activități distractive

   sursa foto: Magneto.ro

Fie că e iarnă, fie că e vară, se mai întamplă să intrăm în pană de idei legat de ce facem în weekend. Chiar dacă ești turist în vizită în București sau locuiești permanent aici, iaăa o listă de idei super distractive pe care să le încerci alături de prietenii tăi peste weekend.

5 idei de distracție în București pe care nu trebuie să le ratezi

1. Vizitează Beraria H

Poate cea mai la îndemână activitate cînd te plictisești în capitală este să cauți un restaurant in București cu muzica live - cel mai popular a devenit în ultimii ani Berăria H, unde poți alege din numeroasele lor evenimente, dar poți veni și la un brunch sau o cină oricând ți-e foame. Mâncarea este variată și delicioasă, iar atmosfera de la evenimente cu siguranță te va da pe spate!

2. Vizitează un muzeu

Poate nu este chiar prima idee care îți vine în minte atunci când vrei să vizitezi Bucureștiul, dar să știi că sunt multe lucruri interesante. Există muzee de artă, arhitectură sau proiecții 360 contemporane atât pentru adulți, cât și pentru copii, așa că vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău! Dacă urmărești și orarele lor, ai putea chiar să găsești zile când intrarea este gratuită, așa că urmărește informațiile de pe site-urile lor.

3. Fă o plimbare prin centru

Chiar dacă locuiești aici, s-ar putea să fi ratat multe dintre locurile vechi și fascinante din București. Calea Victoriei, Centrul Vechi, biserica Stavropoleos și multe altele sunt mărturii ale unui trecut romantic, fabulos, al capitalei. Ba chiar pe ici, pe colo, s-ar putea să găsești plăcuțe cu nume de străzi foarte vechi sau să observi elemente arhitecturale fascinante.

4. Fă o plimbare prin parcuri

Dacă tot te duci la Berăria H, vizitează și parcul Herăstrău, cel mai mare din București. Are o istorie destul de lungă și este variat, potrivit pentru fiecare gust. Te poți plimba în natură în zona mai salbatică, dacă este cald afară te poți plimba cu hidrobicicleta sau vaporașul sau poți pur și simplu mânca ceva bun stând pe o bancă. Orice ai alege, cu siguranță nu vei regreta! Tot după același principiu, nu rata nici parcul Cișmigiu cu o istorie fascinantă.

5. Testează viața de noapte

În ultimii ani, au aparut foarte multe cluburi și restaurante în București, așa că merită o vizită în centru, mai ales dacă te afli aici în weekend. Varietatea restaurantelor este foarte mare, fiind potrivită pentru toate gusturile. Multe cluburi oferă chiar și promoții, de exemplu au intrarea liberă pentru fete sau oferă shot-uri gratuite dacă este ziua ta, etc.

Așadar, acum ai la dispoziție un mini-ghid pentru a profita de oportunitățile de distracție pe care le oferă Bucureștiul. Indiferent ce ai alege, vei descoperi că este un oraș foarte modern, cosmopolit și potrivit pentru oricine caută să se simtă bine în timpul pe care îl petrece aici. Te așteptăm să ne spui ce ai testat din sugestiile noastre și ce ți-a plăcut cel mai mult!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
21

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
187

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
57

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...