Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

Are 35 de ani, de profesie contabilă. S-a născut în Botoșani, a practicat sportul de performanță și iubește spiritul de competiție și adrenalina. A jucat cinci ani fotbal în Italia, acolo unde l-a cunoscut și pe soțul ei.

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul și familia ei și vrea să își depășească limitele și să câștige.

Cine este Alina Petrea?

Alina Petrea are 35 de ani, s-a născut în Botoșani, dar în prezent locuiește cu soțul și băiatul ei în Iași. A urmat cursurile Liceului Sportiv din Iași și a continuat studiile la Facultatea Spiru Haret București și se mândrește cu o diplomă în Accountinf and Finance, PHP Web Development.

Aceasta se consideră o fire bărbătoasă, puternică, iar cel mai mare atu al său este ambiția.

Alina crede că se pricepe la aproape orice și are ca hobby sportul, muzica și călăritul. Se descrie ca fiind o persoană optimistă, veselă, ambițioasă, sinceră, direct, iar cel mai mare defect al său este că își dorește să dețină controlul și cedează extrem de ușor când plânge fiul său. Cei din jurul ei o percep ca pe o persoană veselă, iar cele mai mari realizări ale sale sunt familia și casa.

A ales să plece în Italia pentru a juca în Liga 1 de fotbal feminin și a locuit acolo timp de 5 ani, până când și-a întâlnit soțul, cu care a plecat în Irlanda, unde au locuit împreună timp de 10 ani. 

Pe perioada în care a stat în Italia, aceasta a avut o pasiune pentru actorie și a participat la mai multe castinguri, însă fără noroc.

Alina Petrea și-a dorit să participe la „Insula de 1 milion” pentru experiență, dar și ca să își depășească limitele, iar în final să câștige, chiar dacă pentru ea banii reprezintă doar niște hârtii.

Una dintre aptitudinile sale este că este glumeață și face în așa fel încât lumea să iasă din orice stare.

Citește și Fiul unui cunoscut scriitor din Botoșani intră în competiție la ”cel mai mare experiment social televizat”!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...