Cea mai frumoasă și cea mai așteptată sărbătoare din an stă să bată la ușă!

Cea mai frumoasă și cea mai așteptată sărbătoare din an stă să bată la ușă!

Cea mai frumoasă și cea mai așteptată sărbătoare din an stă să bată la ușă. Acum, în goana după cadouri pentru cei dragi, bunătăți pentru masa de Crăciun și surprize pentru prieteni și familie, Uvertura Mall a creat atmosfera feerică de sărbătoare unde botoșănenii se pot bucura de shopping de calitate la brandurile preferate.

Zilnic, împătimiții de cumpărături vor fi însoțiți în periplul lor prin magazinele Uvertura Mall de vocile suave ale colindătorilor care vestesc Nașterea Domnului. Ofertele și reducerile practicate de brandurile preferate sunt cadourile pregătite de Moș Crăciun celor care sunt în căutarea darului perfect.

În perioada 19 – 23 decembrie, la parterul complexului comercial poposește cel mai vesel bătrânel care este pregătit să asculte dorințele tuturor copilașilor. Încărcat cu dulciuri multe pentru clienții Uvertura Mall, Moșul vă așteaptă în intervalul orar 18:00 – 20:00, lângă bradul din zona Atrium.

Uvertura Mall nu i-a uitat nici pe cei care depun cele mai mari eforturi pentru a crea îmbelșugata masă de Crăciun. Începând de luni, 19 decembrie, la parterul complexului comercial s-a inaugurat un nou market Penny. Designul modern și elegant și organizarea exemplară a categoriilor de produse din magazin, asigură o vizită plăcută la cumpărături. Doar la Penny, clienții pot găsi cele mai proaspete articole, selecționate cu grijă, zi de zi, numai bune de pus pe masă în zi de sărbătoare.

Bucuria sărbătorilor de iarnă se poate citi și pe chipul celor care zilele acestea au ales să dăruiască un strop de fericire celor care sunt încercați de soartă. Asociația H.A.P.P.Y invită toți clienții să aducă un zâmbet copiilor din familiile nevoiașe și să facă o donație în spațiul special amenajat la etajul patru Uvertura Mall.

Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
178

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
179

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
262

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...