Mihai Petre se intoarce la Pro TV intr-un nou show de dans, cu Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Mihai Petre se intoarce la Pro TV intr-un nou show de dans, cu Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Un nou show de dans va incepe in curand la Pro TV, iar din echipa vor face parte Andreea Marin, Mihaela Radulescu, dar si Mihai Petre, care se intoarce in aceasta televiziune dupa cativa ani in care a colaborat cu Antena 1.

Pro TV anunta intr-un comunicat de presa ca juriul emisiunii "Uite cine danseaza!" este format din Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu.

Gigi Caciuleanu, unul dintre cei mai apreciati coregrafi din intreaga lume, cu o experienta de zeci de ani in care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova, se implica pentru prima data intr-un astfel de proiect de televiziune.

Noua emisiune de la Pro TV va fi prezentata de Mihaela Radulescu si Cabral.

Pagina de Media scrie ca printre concurentii din noua emisiune s-ar afla actorul Marius Manole, Oana Zavoranu, Rona Hartner, Joseph Hadad, Sandu Lungu (luptator de MMA) si Dana Budeanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...