Andreea Marin: Mi-am vizualizat fiica inainte sa raman insarcinata!

Andreea Marin: Mi-am vizualizat fiica inainte sa raman insarcinata!

 ANDREEA MARIN  

Caravana "Din dragoste pentru femei", incheiata saptamana trecuta de catre Andreea Marin, a fost un prilej de marturisiri emotionante din partea participantelor dar si din partea vedetei care si-a deschis inima in fata publicului.

 In timpul intalnirii de la Bucuresti, Andreea Marin a povestit detalii premergatoare experientei maternitatii. Vedeta si-a amintit de o experienta paranormala, aceea ca si-a vizualizat fiica inainte chiar de a ramane insarcinata.

"Imi doream foarte tare sa devin mamica si dupa o sarcina extrauterina devenisem nesigura, dar in acelasi timp faceam tot ce imi statea in putinta sa-mi indeplinesc visul. La un moment dat, o prietena din Germania m-a sfatuit ca zilnic sa stau 10 minute cu mine intr-o camera in care sa nu ma deranjeze nimeni si sa-mi vizualizez fiica. N-am crezut ca ar putea functiona, dar am incercat si dupa o luna am ramas insarcinata. Mai mult, fiica mea e exact asa cum am vizualizat-o: cu par cret si ochi albastri", scrie Ring.ro.

 Andreea Marin a mai declarat ca intalnirile pe care le-a organizat in tara in cardul turneului Scoala Mamelor i-au depasit cu mult asteptarile si ca intregul proiect s-a transformat deja intr-un fenomen:

"Am ajuns in multe colturi ale tarii, asteptarile echipei `Scoala Mamelor - Avon` fiind cu mult depasite de numarul participantilor: femei, mame in devenire sau mamici de ceva vreme, de multe ori insotite si de copii, dar surprinzator a fost sa vedem in sala si barbati doritori sa ne fie alaturi. Daca anul trecut, in salile noastre gazduiam 200-300 de oaspeti, anul acesta am atins minunata cifra de 1.000 de oameni pe seara", spune Andreea Marin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
80

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...