Monden: Andreea Marin divorţează a treia oară!

Monden: Andreea Marin divorţează a treia oară!
Andreea Marin a anuntat astazi pe pagina ei de Facebook ca va divorta de Tuncay Ozturk, dupa o casnicie de 3 ani.

"Oameni dragi, 
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind"
, a scris Andreea pe Facebook.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au casatorit in 2013, intr-o vacanta in Quatar, in ciuda gurilor rele care spuneau ca relatia nu va rezista deoarece Tuncay este cu 11 ani mai tanar decat Andreea, scrie Unica.ro.

Andreea a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost Cristian Gheorghiţă, iar al doilea Ştefan Bănică Junior.
Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Roman. A urmat cursurile Facultăţii de Informatică de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi şi cursuri de specializare în jurnalism, relaţii publice şi publicitate – BBC, cursuri de specializare la Thompson Foundation şi University of South Carolina. Are aproape 20 de ani de experienţă ca reporter, producător şi moderator. Numele ei este legat de ştirile naţionale, de premiile Oscar, unde a fost corespondent special, de gale şi formate mari de televiziune, de UNICEF şi ONU - ca ambasador, de campanii care au depăşit graniţele ţării.
A realizat documentare precum "Kilimanjaro – Acoperişul Africii", "Irak – Batalionul Şoimii Carpaţilor", "Thailanda – Înainte şi după tsunami", "Cuba – Ultimul bastion comunist".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
34

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
33

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
203

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...