Andreea Marin Bănică: "Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie sub demnitatea mea"

Andreea Marin Bănică: "Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie sub demnitatea mea"

   jurnalul.ro

Întâlnire de gradul III, marţi seara, la decernarea premiilor VIP, acolo unde Andreea Marin Bănică a primit un premiu pentru eleganţă. Cea care a prezentat spectacolul a fost tocmai Adriana Nicolae, femeia despre care s-a scris că ar fi afirmat în presă că tatăl copilului ei este un actor celebru căruia i se mai spune şi "Junior".

Vrând să clarifice această problemă, Andreea a întrebat-o pe Adriana dacă soţul ei, Ştefan Bănică Junior este într-adevăr tatăl fetiţei Adrianei, aşa cum s-a zvonit luni de zile prin presă. Preuentatoarea a refuzat însă să dea un răspuns concret. "Din respect pentru familia mea şi pentru copilul meu, prefer să nu comentez acest subiect", a răspuns Adriana Nicolae.

"Nu a raspuns niciodata unei intrebari simple care ar fi stins "dezbaterea nationala "pe aceasta tema: este Stefan Banica tatal copilului sau ori nu? Da sau nu? E simplu. Asa ca am intrebat-o eu simplu si direct, in aceasta seara, daca tot am intalnit-o dupa atata timp, de aceea am si spus ca viata le rezolva pe toate pana la urma. A fost atat de clara reactia ei, ca nu mai era nevoie de alte cuvinte.... Nu am vreo retinere in a rezolva prin divort o situatie daca eu consider ca este sub demnitatea mea sa continui o casnicie, dar nici nu sunt in pozitia de a-mi trai viata dupa cum vor altii. Intreb, aflu, judec, actionez. Si nu va asteptati sa divortez la initativa oricarei "artiste" care isi doreste publicitate pe spatele nostru. Din pacate, nu a fost un singur caz si vor mai fi si altele. Sunt convinsa ca industria "zvonurilor" si a fetelor care nu sunt in stare sa-si construiasca cariera prin talent si munca nu va da faliment peste noapte", a declarat Andreea pentru Agenţia de Presă Mondenă.

Cu câţiva ani în urmă, Adriana Nicolae a făcut parte din corpul de balet al emisiunii "Surprize, surprize", prezentată de Andreea Marin, ulterior apărând pe scenă şi alături de Ştefan Bănică Jr.

La sfârşitul lunii martie 2011, Adriana a devenit mama Arianei, fetiţa despre care presa tabloidă a scris că ar putea fi a lui Ştefan Bănică Jr. Cu toate că a fost întrebată de mai multe ori cine este tatăl fetiţei pentru a spulbera, astfel, controversele apărute în presă, Adriana a spus că "tatăl şi-a recunoscut copilul", dar că nu vrea să vorbească despre el pe motiv că nu este căsătorită cu acesta. Însă tăcerea ei, nu a făcut altceva decât să alimenteze bârfele, scrie Jurnalul.ro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
87

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
96

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
133

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...