TERIBIL accident la Leorda! Tânăr rămas captiv între fiarele unei maşini! FOTO

TERIBIL accident la Leorda! Tânăr rămas captiv între fiarele unei maşini! FOTO
Desfăşurare de forţe, în a treia zi de Crăciun, la Leorda, pentru salvarea vieţii un tânăr de 20 de ani care a rămas captiv între fiarele maşinii pe care o conducea, după un accident spectaculos pe care l-a provocat.

Ioan Dan B., din Brăeşti, se deplasa, puţin după miezul nopţii, dinspre Dorohoi către Botoşani iar înainte de calea ferată de pe raza localităţii Leorda, într-o curbă uşoară, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care autoturismul s-a răsturnat pe cupolă.

Tânărul, care era singur în maşina marca Opel Corsa, a rămas captiv între fiare, picioarele fiindu-i prinse sub volan. În scurt timp la faţa locului au ajuns pompierii de la descarcerare şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Mai bine de 40 de minute s-au chinut aceştia să îl scoată pe băiat din autoturism, intervenţia fiind una extrem de dificilă din cauza modului în care era poziţionată victima.

Pe toată perioada operaţiunii de salvare, cadrele medicale i-au acordat îngrijiri, tânărul fiind conştient, ţipând în repetate rânduri de durere.

După ce pompierii l-au descarcerat, el a fost preluat de echipajul SMURD şi  transportat la spital pentru îngrijiri, suferind o fractură de femur, dar şi multiple traumatisme.

Tânărul nu are permisul de conducere de mult timp, acesta având pe geamurile maşinii semnul de începător. Maşina şi-o cumpărase luna aceasta.

 







 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
3

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
283

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...