Prefectul, către ministrul Teodorovici: "Nu se poate întâmpla nimic fără Botoşani. Suntem şi frumoşi şi deştepţi"

Prefectul, către ministrul Teodorovici: "Nu se poate întâmpla nimic fără Botoşani. Suntem şi frumoşi şi deştepţi"
Prezent la întâlnirea cu directorii de școli, de joi, de la Colegiul Național "A.T. Laurian", prefectul Costică Macaleți le-a cerut acestora să se implice pentru ca procesul electoral de duminică să se desfășoare fără probleme.

"Duminică avem un tur de scrutin şi vă rog insistent să vă implicaţi în organizarea acestui tur de scrutin, în sensul să puneţi la dispoziţie sălile de clasă, să daţi o mână de ajutor primarilor", a precizat prefectul Costică Macaleţi.

În cadrul aceleiași întâlniri, la care a fost prezent și Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că accesarea de proiecte cu fonduri europene reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale din judeţul Botoşani.

"Nu se poate întâmpla nimic fără Botoşani. Suntem şi frumoşi şi deştepţi şi vă rog frumos să fiţi atenţi cu noi, cu cei din judeţul Botoşani", i-a spus Costică Macaleţi ministrului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
96

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
223

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...