Nunta la FC Botosani: Andrei Patache se cununa religios, iar nas ii va fi secundul lui Dan Petrescu!

Nunta la FC Botosani: Andrei Patache se cununa religios, iar nas ii va fi secundul lui Dan Petrescu!
Fundasul Andrei Patache, de la FC Botosani, ii va jura iubire vesnica partenerei sale de viata si in fata lui Dumnezeu.

FC Botosani va disputa sambata seara meciul din etapa a XIII-a a Ligii 1, impotriva celor de la CSU Craiova, meci ce va avea loc in deplasare. 

Botosanenii nu vor putea miza in aceasta intalnire pe fundasul Andrei Patache, care s-a accidentat inaintea meciului cu Rapid Bucuresti. In plus, titularul din echipa lui Leo Grozavu se va cununa religios cu sotia sa, Florentina, dupa ce s-au cununat civil in luna mai.

Nasii de cununie vor fi Valeriu Bordeanu, secundul lui Dan Petrescu la Al-Arabi, si sotia sa. Petrecerea de nunta va avea loc duminica  la Popasul Cucorani. Andrei si Florentina Patache aveau programata nunta pe data de 5 iulie, dar in acea perioada FC Botosani a mers in cantonamentul din Austria, iar pentru a nu rata perioada de pregatire, cei doi au decis sa amane nunta.

FC Botosani isi doreste o victorie sambata la Craiova, pe care sa i-o dedice lui Andrei Patache. "Am discutat cu el dimineata si i-am zis sa vada daca poate dansa la nunta", a glumit antrenorul Leo Grozavu.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
9

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
415

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...