Portariuc vrea ca municipalitatea să premieze şi elevi din şcolile profesionale!

Portariuc vrea ca municipalitatea să premieze şi elevi din şcolile profesionale!
Primarul Ovidiu Portariuc vrea ca de la anul să fie premiați mai mulți elevi din municipiul Botoșani, nu doar cei care obțin rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare la care participă.

Edilul a spus, joi, la întâlnirea cu directorii de școli, că dorește să fie premiați și elevii care urmează cursurile unei școli profesionale și care obțin rezultate deosebite la învățătură.

"Tot timpul de mândrim cu elevii noştri cu rezultate deosebite, dar e păcat ca foarte puţin dintre ei rămân în Botoşani, foarte puţini dintre ei ulterior rămân în ţară. Şi aici trebuie să găsim împreună şi cu administraţia centrală soluţii", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta a adus în atenția dascălilor și investițiile care s-au făcut în ultimii ani în sistemul de învățământ din municipiul Botoșani.

"Am dublat în ultimii doi ani sumele investite în reabilitarea şcolilor din municipiu, am crescut numărul de burse şi cuantumul acestora pentru elevi", a afirmat Ovidiu Portariuc.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
5

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
304

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
452

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...