S-a stabilit cauza mortii cantaretei Viorica Ciotoi!

S-a stabilit cauza mortii cantaretei Viorica Ciotoi!
Dupa aproape patru luni, oamenii legii au stabilit cauza mortii interpretei de muzica populara Viorica Ciotoi, care si-a sfarsit zilele la doar 41 de ani.

Viorica Ciotoi a fost gasita moarta la inceputul lunii august, in locuinta sa din Catamarasti Deal. Cadrele medicale au fost solicitate sa intervina la locuinta femeii, printr-un apel la 112 facut de catre sotul acesteia. Cand a ajuns la fata locului, echipajul de pe Ambulanta a gasit-o pe femeie in stop-cardio respirator si in ciuda manevrelor de resuscitare facute zeci de minute, femeia nu a mai putut fi salvata. Viorica Ciotoi avea 41 de ani, era casatorita si avea doi copii, de 2 si 3 ani.

Intrucat moartea cantaretei a fost considerata suspecta, criminalistii au deschis o ancheta.

La aproape patru luni de la deces, oamenii legii au stabilit ca femeia a murit ca urmare a unui edem pulmonar acut survenit in evolutia unui infarct miocardic.

Conform informatiilor furnizate de IPJ Botosani, in momentul decesului, cantareata Viorica Ciotoi era in stare de ebrietate, analizele de laborator indicand o alcoolemie de peste 1 la mie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
3

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
125

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
96

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...