Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

Individul, care l-a și lovit pe un polițist cu piciorul în barbă, se află în prezent în Penitenciarul Botoșani.

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

   Foto: stireasucevei.ro

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri.

Această pedeapsă este compusă și dintr-o altă condamnare rămasă definitivă, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Magistrații au dispus față de inculpat măsura de siguranţă a obligării la tratament medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

În cazul în care inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării la tratament medical se va dispune faţă de acesta internarea medicală.

La data de 31 octombrie 2021, inculpatul a consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volanul unui autoturism marca Rover. Acesta a condus mașina prin orașul Liteni, județul Suceava, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul podețului din apropierea intersecției, în partea dreaptă, partea din spate a mașinii rămânând suspendată, iar cea din față căzută în șanțul drumului. Mașina era sprijinită de podețul aflat în intersecția respectivă, scrie stireasucevei.ro.

Accidentul a fost observat de doi martori, care se aflau întrecere cu un autoturism. Aceștia au oprit mașina în apropierea locului producerii accidentului. Unul dintre martori a sunat la 112 și a sesizat cele întâmplate. La scurt timp, la fața locului, a ajuns și un echipaj de poliție.

Potrivit celor doi martori, până la sosirea polițiștilor, inculpatul, aflat singur în mașină, a coborât din acesta pe partea dreaptă. Atunci, martorii au constatat că individul era beat. Martorii au mai spus că, la vederea polițiștilor, inculpatul a început să facă scandal, refuzând să fie supus testării cu etilotestul, adresând injurii și amenințări cu moartea și fapte de violență.

Ulterior, inculpatul a început să urineze pe autospeciala de poliție, condiții în care cei doi polițiști au procedat la încătușarea inculpatului.

Totodată, martorii au arătat că inculpatul a continuat să înjure și să amenințe în timp ce se afla cu fața în sus, culcat pe carosabil, cu fața în sus. Atunci, inculpatul a profitat de împrejurări și l-a lovit pe unul dintre polițiști cu piciorul în zona bărbiei, fără a-i fi provocate leziuni.

Tot evenimentul a fost înregistrat audio-video de camera video din dotarea polițiștilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...