S-a izbit intr-un autoturism "Şcoala"!

S-a izbit intr-un autoturism "Şcoala"!
Un tânăr a avut ghinionul de a fi implicat într-un accident de circulaţie înainte ca măcar să aibă statutul de şofer! Elevul cursant se afla la volanul unui autoturism Şcoală, când a fost lovit de o maşină condusă de un şofer beat.

Incidentul s-a petrecut luni, la Dorohoi. Poliția municipiului a fost sesizată de către B. Necolai despre faptul că la intersecția străzilor C.D.Gherea cu Dimitrie Pompeiu din municipiul Dorohoi a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că la data de 21.11.2011, în jurul orei 13.45, I. Gheorghe, de 53 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D.Gherea, ajungând la intersecția cu strada Dimitrie Pompeiu, acroșează autoturismul în care se afla reclamantul, care aştepta să pătrundă în intersecţie, având prioritatea de trecere restricţionată de indicatorul Oprire. Din accident a rezultat avarierea celor două autoturisme.

La fața locului au fost identificaţi doar ocupanții autoturismului reclamantului, autoturism care circula în regim Şcoala.  Atât elevul cursant, aflat la volanul autoturismului, cât și instructorul auto B. Necolai, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Conducătorul auto I. Gheorghe, care a provocat accidentul, a părăsit locul faptei, fiind identificat în jurul orei 16.50, la domiciliul său. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest. A fost condus la Spitalul municipal Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând ca în functie de rezultatul analizelor probelor biologice, să se procedeze la încadrarea juridică concretă a faptei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
4

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
19

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
112

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...