Accident pe Bulevard, urmat de fuga de la locul faptei!

Accident pe Bulevard, urmat de fuga de la locul faptei!
Un botoşănean a reuşit să comită trei infracţiuni, care în mod cert îi vor atârna greu în viitor: a lovit un pieton care traversa regulamentar, a părăsit locul faptei şi a refuzat să fie testat, în vederea stabilirii alcoolemiei!

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.55, Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată prin  112, de către P. Florin, de 26 de ani, din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier produs pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul accidentului.

Cercetările efectuate în noaptea de 20 spre 21 noiembrie au stabilit că, în timp ce era angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal de la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu, din municipiul Botoşani, P. Florin a fost lovit de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Continuarea investigaţiilor au condus la identificarea autovehiculului, în municipiul Botoșani, pe strada Vârnav.

Poliţiştii au găsit în autoturism trei persoane, respectiv F. Radu, de 25 de ani, P. Alexandru Sergiu, de 21 de ani, şi R. Andrei Toni, de 21 de ani, toți din municipiul Botoșani. Cei trei au fost conduși la sediul poliției, stabilindu-se că persoana care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului este F. Radu.

F. Radu a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, lucru pe care l-a refuzat. Anterior, tânărul refuzase și testarea cu aparatul etilotest.

Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. P. Florin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale față de F. Radu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și refuzul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
7

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
20

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
89

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...