Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

Se împlinesc în acest an 7 ani de la teribila crimă care a îngrozit o țară întreagă. Colegii de la Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău s-au reîntâlnit în memoria lui Sorin Vezeteu, care era un mare iubitor de fotbal.

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gândul la colegul lor, Sorin Vezeteu.

Cupa Poliției Transporturi ”Sorin Vezeteu” la minifotbal a avut, ca în fiecare an, un scop caritabil, cu donații pentru familie adunate de la polițiști, dar și de la câțiva sponsori.

Sorin Vezeteu ar fi trebuit să împlinească în aceste zile vârsta de 45 de ani. Din păcate, acum aproape 7 ani nu a mai ajuns acasă la copiii care atunci erau foarte mici.

La campionatul de minifotbal de ieri au fost prezenți soția acestuia (angajată în Poliție, în baza ”Statutului Polițistului”) și cei doi copii orfani de tată, un băiat în vârstă de 11 ani și o fată de 13 ani.

Marius Vezeteu, fratele lui Sorin, polițist la Secția Burdujeni, a fost și el prezent în teren.

În urma meciurilor de ieri, pe locul I s-a clasat echipa Poliției Transporturi din Iași, pe locul II cea din Bacău, iar pe locul III cea din Suceava.

În seara zilei de 20 iulie 2017, în timp ce era de serviciu la Postul de Poliție din Gara Burdujeni, polițistul a fost atacat din spate de Ioan Beșa, în vârstă de 23 de ani, un individ eliberat recent din detenție în Spania și care, întors acasă, hoinărea prin zona gării, locuind în mașină. Ioan Beșa își făcuse un scop în viață, și anume de a ucide un polițist, pentru a se răzbuna pentru că a fost închis în Spania.

Atacul a fost pe cât de mișelesc, pe atât de sălbatic. Polițistul a fost înjunghiat cu 40 de lovituri de cuțit.

Agresiunea s-a petrecut pe durata a 50 de secunde, după care un martor a intervenit hotărât și l-a lovit pe Beșa. Din păcate, a fost prea târziu.

Ce s-a întâmplat în acea zi nu va putea fi uitat vreodată de cei care au fost în acea seară în gară, la o oră la care multă lume aștepta trenul, scrie Monitorul de Suceava.

Citește și Ucigaşul poliţistului de la Burdujeni, deţinut în Penitenciarul Botoşani, s-a sinucis!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
782

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
302

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...