Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

Se împlinesc în acest an 7 ani de la teribila crimă care a îngrozit o țară întreagă. Colegii de la Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău s-au reîntâlnit în memoria lui Sorin Vezeteu, care era un mare iubitor de fotbal.

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gândul la colegul lor, Sorin Vezeteu.

Cupa Poliției Transporturi ”Sorin Vezeteu” la minifotbal a avut, ca în fiecare an, un scop caritabil, cu donații pentru familie adunate de la polițiști, dar și de la câțiva sponsori.

Sorin Vezeteu ar fi trebuit să împlinească în aceste zile vârsta de 45 de ani. Din păcate, acum aproape 7 ani nu a mai ajuns acasă la copiii care atunci erau foarte mici.

La campionatul de minifotbal de ieri au fost prezenți soția acestuia (angajată în Poliție, în baza ”Statutului Polițistului”) și cei doi copii orfani de tată, un băiat în vârstă de 11 ani și o fată de 13 ani.

Marius Vezeteu, fratele lui Sorin, polițist la Secția Burdujeni, a fost și el prezent în teren.

În urma meciurilor de ieri, pe locul I s-a clasat echipa Poliției Transporturi din Iași, pe locul II cea din Bacău, iar pe locul III cea din Suceava.

În seara zilei de 20 iulie 2017, în timp ce era de serviciu la Postul de Poliție din Gara Burdujeni, polițistul a fost atacat din spate de Ioan Beșa, în vârstă de 23 de ani, un individ eliberat recent din detenție în Spania și care, întors acasă, hoinărea prin zona gării, locuind în mașină. Ioan Beșa își făcuse un scop în viață, și anume de a ucide un polițist, pentru a se răzbuna pentru că a fost închis în Spania.

Atacul a fost pe cât de mișelesc, pe atât de sălbatic. Polițistul a fost înjunghiat cu 40 de lovituri de cuțit.

Agresiunea s-a petrecut pe durata a 50 de secunde, după care un martor a intervenit hotărât și l-a lovit pe Beșa. Din păcate, a fost prea târziu.

Ce s-a întâmplat în acea zi nu va putea fi uitat vreodată de cei care au fost în acea seară în gară, la o oră la care multă lume aștepta trenul, scrie Monitorul de Suceava.

Citește și Ucigaşul poliţistului de la Burdujeni, deţinut în Penitenciarul Botoşani, s-a sinucis!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune: Județul Botoșani are încă un tezaur uman viu!

Joi, 20 Iunie 2024
192

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) din Botoșani vine cu vești bune pentru județul Botoșani: încă un tezaur uman viu se alătură „port...

Comercianții din piețe vor fi obligați să accepte și plata cu cardul, ce amenzi riscă în caz contrar!

Joi, 20 Iunie 2024
151

Din 16 iunie, firmele, PFA-urile și întreprinderile individuale sunt nevoite să ofere clienților posibilitatea de a plăti online pentru bunurile și serviciile achiziționate.Prin aceast...

Bătaie de pomină pe terasa unui bar din Botoșani, victima a plecat fără bani și bătută!

Joi, 20 Iunie 2024
1405

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui t&acir...