Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Structurile Ministerului Afacerilor de Interne au fost prezente la bursă pentru a-și prezenta oferta în rândul tinerilor.

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani și s-a bucurat de o prezență numeroasă de cetățeni aflați în căutarea unui loc de muncă.

Chiar înainte de ora începerii evenimentului, cetățenii s-au așezat frumos la rând, având documentele necesare, și au așteptat să intre în sală pentru a-și duce la bun sfârșit scopul.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut ca opțiuni peste 470 de locuri de muncă în domenii precum construcții, confecții, servicii, industria prelucrătoare și HORECA, fiind prezenți 42 de angajatori din județul Botoșani.

Acum se desfășoară întâlnirea dintre cererea de locuri de muncă și oferta de locuri de muncă. Mulțumim agenților economici, angajatorii participanți care sunt alături de noi și noi alături de dumnealor, îi sprijinim în activitatea desfășurată și îi sprijinim în a-și asigura resursa de muncă necesară. Mulțumim dumneavoastră, dragi persoane participante și aflate în căutarea unui loc de muncă. Sperăm că la finalul acestei acțiuni să aveți un statut schimbat pe piața muncii și anume, cel de salariat. Statut care să vă permită un trai decent, un trai mai bun”, a declarat Anca Apăvăloaie, director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani.

La deschiderea evenenimentului a participat și Sorin Cornilă, reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Este o activitate extraordinar de importantă pentru piața muncii din județul Botoșani. Vreau să vă felicit pentru organizare, această ediție fiind binevenită pentru cei care își caută un loc de muncă, pentru cei care fac un pas în cariera lor profesională. Se vede din prezența pe care o avem astăzi aici că este un succes. Îmi doresc și pentru dumneavoastră să vă găsiți acele locuri de muncă pentru care ați venit aici”, a declarat Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani.

Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani și Centrul Militar Județean Botoșani și-au prezentat oferta educațională și de angajare.

Au mai fost prezenți și elevi de la liceele din Botoșani.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Tânăra din Botoșani, șefă de promoție la Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava: „M-au învățat să fiu OM!” (foto)

Duminică, 16 Iunie 2024
16709

A plecat la zeci de kilometri de casă și familie pentru a-și face un rost în viață. Cam acesta ar fi și parcursul multor tineri care finalizează cei 12 ani de liceu și obțin diploma de ...

Te Deum la biserica în care Mihai Eminescu a fost botezat și ședință solemnă la Primărie! Preot: „Viața poate fi poezie...” (foto, video)

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
517

Zilele acestea au loc diferite activități organizate în municipiul Botoșani pentru pomenirea poetului Mihai Eminescu.Dacă vineri consilierii locali s-au întrunit în ședinț...

Eroii căzuți pe câmpurile de luptă, pomeniți (și) la Botoșani! (foto, video)

Joi, 13 Iunie 2024
1230

Cei care și-au dat viața pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului, au fost comemorați astăzi în în...