Medicii i-au interzis să râdă unui băieţel de şapte ani deoarece asta ar putea să îl omoare

Medicii i-au interzis să râdă unui băieţel de şapte ani deoarece asta ar putea să îl omoare
Un băieţel în vârstă de doar şapte ani nu are voie nici măcar să râdă, din cauza stării sale de sănătate.

Bradley Burhouse, băieţelul în vârstă de doar şapte ani, din Marea Britanie, a fost diagnosticat de medici cu un ritm cardiac neobişnuit de mare. Din acest motiv el trebuie să îşi păstreze mereu calmul, să un se supere, să nu facă sport şi nici măcar să nu râdă deoarece orice gest care i-ar putea creşte pulsul şi mai mult, i-ar putea fi fatal.

Curajosului băieţel îi este interzis chiar şi să se joace cu fraţii lui Jack, Dalton şi Maddison în vârstă de 14,12 şi respectiv 6 ani. Diagnosticul medicilor a fost tahicardie ventriculară, după ce copilul a fost dus la spital în urmă cu un an deoarece leşinase.

Pulsul băiatului este între 120 şi 200

Mai exact, această boală în cazul copiilor se manifestă printr-un puls de 120 până la 200 de bătăi pe minut, un ritm de cel puţin două ori mai rapid ca al unei persoane sănătoase.

Tahicardia ventriculară poate fi corectată cu ajutorul medicamentaţiei sau printr-o operaţie dar, în cazul unui copil, ar putea fi fatală. În cazul în care starea s-ar înrăutăţi, inima poate intra în fibrilaţie ventriculară, iar creierul şi muşchii nu ar mai primi sânge.

"Simte inima cum bate atât de tare încât pare să-i sară din piept"

Băieţelul din West Yorks va avea parte de o examinare preliminară în următoarele săptămâni, înainte ca doctorii să decidă ce urmează să facă în continuare.

"Trebuie să fim foarte atenţi ca el să nu aibă parte de emoţii prea puternice. Chiar şi când îl amuză ceva şi râde, trebuie să îl calmez pentru a nu avea probleme. Îmi amintesc că înainte să aflăm de afecţiunea de care suferă, îmi spunea că simte inima cum bate atât de tare încât pare să-i sară din piept", a declarat mama băieţelului pentru DailyMail.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
27

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
50

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
32

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...