Viitorul - Botoşani 1-0

Viitorul - Botoşani 1-0

FC Viitorul a învins la limită, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia FC Botoşani, în ultima etapă a sezonului regulat. În urma acestui succes, echipa lui Gheorghe Hagi şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul Ligii 1, pentru al patrulea an la rând.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Lyes Houri, în minutul 26, cu o execuţie superbă de la 20 de metri. A fost primul gol reuşit de elevii lui Hagi în 2019, în Liga 1, însă a fost suficient pentru ca Viitorul să obţină accederea în play-off-ul Ligii 1.

Viitorul a acumulat 38 de puncte şi a urcat pe locul al cincilea, în timp ce Botoşani a rămas pe 7, cu 36 de puncte. Cealaltă echipă care mai avea şanse de a merge în play-off înaintea ultimei runde, Poli Iaşi, a fost învinsă, la Piteşti, de FC Hermannstadt, cu scorul de 2-0, şi a rămas pe poziţia a opta.

În play-off vor evolua CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Sepsi, iar în play-out vor juca FC Botoşani, Poli Iaşi, Hermannstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

Echipele de start:

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, de Nooijer – Houri (Măţan ’84), Băluţă (Boboc ’71), Vînă – Hagi (Ciobanu ‘60), Drăguş, Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Botoşani: Fraisl - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Karaboue (Roman ’55) – Fabbrini (Papa ’85), Oaidă (Târşa ’72), Ongenda – Golofca. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Cartonaşe galbene: I. Hagi ’18, Băluţă ’36, Boboc ‘88 / Ongenda ‘8, Oaidă ’28, Rodriguez ’44, Miron ’50, Roman ’81, Fabbrini ’83, Târşa ‘88

Arbitri: Ovidiu Haţegan- Valentin Avram, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima

Observatori: Aron Huzu, Viorel Anghelinei

telekomsport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
369

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
649

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
188

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...