Valeriu Iftime: "Eu i-am mai dat un sfat domnului Becali: să nu-i mai gonflăm pe băieți cu bani mulți"

Valeriu Iftime: "Eu i-am mai dat un sfat domnului Becali: să nu-i mai gonflăm pe băieți cu bani mulți"

Transferul lui Răzvan Oaidă la FCSB a fost realizat în ultima zi în care s-au putut face mutări în Liga 1, pe 25 februarie. Gigi Becali şi Valeriu Iftime au ajuns la un acord pentru mijlocaşul de 20 de ani, în schimbul a 700.000 de euro, plus un procent ăe care îl păstrează moldovenii la o viitoare vânzare. Fotbalistul rămâne la FC Botoşani să joace cel puţin până la vară.

Ce trebuie să facă Răzvan Oaidă pentru a avea succes la FCSB

"Nu știu dacă e făcut din alt material decât ceilalți jucători care au plecat de la noi la FCSB. Eu sper ca toți să învețe din aceste sincope. Am vorbit foarte mult cu Răzvan pe tema asta. Ce se poate întâmpla cu el și curajul ăsta că 'da, eu fac orice', 'eu pot', 'nu contează concurența', 'voi fi mare' ... E greu, totul e la modul vorbit, la execuții e mai greu tare.

Trebuie să ai mare caracter. Eu sper ca Răzvan să fie mai puternic, să reziste. Numai că, momentan, Răzvan vine după o accidentare grea, el trebuie să-și facă fizicul perfect, să fie titular de drept, să se bată de la egal cu Rodriguez și cu Karaboue, și nu e ușor deloc", a declarat Iftime, la emiciunea Digi Sport Matinal.

Valeriu Iftime a lăsat să se înţeleagă şi că salariile foarte mari pe care le-au primit jucătorii atunci când s-au mutat de la Botoşani la Bucureşti i-au făcut să-şi piardă capul, iar prestaţiilor lor să nu fie atât de bune pe cât era de aştepta.

"Eu i-am mai dat un sfat domnului Becali să nu-i mai gonflăm pe băieți cu bani mulți pentru că știm că dacă ai 20 de ani și tot felul de astfel de ipostaze, e greu să te echilibrezi și poți să o iei în direcții necontrolate", a mai afirmat oficialul Botoşaniului, la "Matinal".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
59

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
13

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
332

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...