Siguranța evenimentului sportiv de duminică, pregătită la Prefectură

Siguranța evenimentului sportiv de duminică, pregătită la Prefectură

Reprezentanții mai multor structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne de la nivel central și teritorial, ai clubului local de fotbal și Federației Române de Fotbal au participat, vineri, la o ședință de lucru, găzduită de Instituția Prefectului. 

În cadrul acestei întruniri, colonelul Ghiorghe Stan, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a trasat mai multe directive în ce privește desfășurarea, în condiții de siguranță, a evenimentului sportiv ce urmează să aibă loc duminică seară, pe Stadionul Municipal.

Totodată, reprezentanții structurilor MAI s-au pus de acord în privința măsurilor pe care fiecare unitate în parte trebuie să le ia pentru a preveni eventuale situații de urgență sau conflicte.

Mă bucur că Botoșani este gazda unui astfel de eveniment. Am încredere în profesionalismul tuturor cadrelor implicate în organizarea și desfășurarea evenimentului sportiv în condiții de maximă siguranță. Îmi doresc ca cele două echipe să ofere un spectacol pe măsura așteptărilor”, a susținut prefectul Dan Șlincu.

Partida dintre FC Viitorul și FC Voluntari din Supercupa României va avea loc duminică, 9 iulie 2017, pe Stadionul Municipal, începând cu ora 21.00.

Comunicat de presă Instituţia Prefectului

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
448

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...