SPECTACOL promis pe Municipal! Viitorul si Voluntari lupta pentru primul trofeul al noului sezon!
SPORT

In această seară, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Botosani începe noul sezon al Ligii I. Viitorul şi FC Voluntari luptă pentru primul trofeu, Supercupa României. 

SPECTACOL promis pe Municipal! Viitorul si Voluntari lupta pentru primul trofeul al noului sezon!

Gheorghe Hagi promite un meci spectaculos la Botoşani. ”Între noi și ei au ieșit întotdeauna meciuri bune. Uitați de istorie, de tradiție, pe care voi întotdeauna o puneți. Nu există, e un meci nou”, a spus Hagi la conferința de presă.

”E un trofeu important în joc, trebuie să-l câștigăm pentru că de aia ne-am pregătit”, a spus și George Țucudean.

Deţinătoarea Cupei, FC Voluntari, e gata să treacă de complexul Viitorul. Ilfovenii au pierdut toate cele opt meciuri în care au jucat în faţa trupei lui Hagi - șase în campionat şi două în amicale. ”Nu mă interesează ce a fost în trecut, important e că avem un trofeu pe masă. E o ocazie unică pentru mulți fotbaliști care nu au avut încă acest trofeu”, a afirmat Costin Lazăr, înaintea meciului.

”Sper să fie un spectacol fotbalistic din toate punctele de vedere, din care să ieșim noi câștigători”, a adăugat și Vasile Maftei.

Astra şi ASA Târgu Mureş sunt ultimele două câştigătoare ale Supercupei României.

Echipele probabile:

Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Tîru, M. Constantin, Ganea - Casap, Nedelcu, Lopez - Chițu, Țucudean, Herea.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte - Răuță, Lazăr, Căpățână, Marinescu, Popadiuc - Bălan.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
225

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
365

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
124

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...