FC Voluntari câștigă SUPERCUPA României, la Botoșani! Acsinte si fetița au sarutat trofeul! GALERIE FOTO
SPORT

FC Voluntari a câștigat al doilea trofeu din istoria clubului, după Cupa României cucerită în luna mai. Ilfovenii au câștigat cu 1-0 Supercupa României contra campioanei Viitorul, grație unui gol marcat în minutul 12 de Costin Lazăr.

FC Voluntari câștigă SUPERCUPA României, la Botoșani! Acsinte si fetița au sarutat trofeul! GALERIE FOTO

Cu Benzar şi Ţucudean pe bancă, alături de doi dintre jucătorii transferați în această vară, Marius Constantin şi Ovidiu Herea, dar cu botoșăneanul Andrei Dumitraș titular, echipa lui Hagi a avut prima ocazie prin Alexandru Măţan (10). 

Golul a venit însă la poarta opusă, în minutul 12. Laurenţiu Marinescu a centrat perfect pentru Costin Lazăr, aflat la prima reuşită în tricoul ilfovenilor, prima echipă din România la care joacă după periplul prin Grecia.

Viitorul a rămas în inferioritate numerică după ce Sebastian Colţescu l-a eliminat pe Ionuţ Vână, în urma celui de-al doilea cartonaş galben. (33) Intrat la pauză, Benzar a testat vigilenţa lui Dragoş Balauru. (57) Peste 20 de minute tot căpitanul campioanei a trimis un şut centrare respins de acelaşi Balauru. Viitorul nu a mai fost periculoasă până la final iar FC Voluntari a cucerit Supercupa, aducând o bucurie imensa in sufletele botoșănenilor Florin Acsinte si Patrick Lăzărescu.

Claudiu Niculescu este primul roman care a câștigat Cupa și Supercupa României atât ca jucător (cu Dinamo), cât şi ca antrenor (cu FC Voluntari). 

Așadar, cei peste 5.500 de suporteri prezenți pe stadionul Municipal din Botoșani au asistat la un spectacol organizat de Federația Română de Fotbal. Cu toate acestea, presedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost huiduit la finalul jocului.




















































 

 

Spune-ne opinia ta