Siguranța evenimentului sportiv de duminică, pregătită la Prefectură

Siguranța evenimentului sportiv de duminică, pregătită la Prefectură

Reprezentanții mai multor structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne de la nivel central și teritorial, ai clubului local de fotbal și Federației Române de Fotbal au participat, vineri, la o ședință de lucru, găzduită de Instituția Prefectului. 

În cadrul acestei întruniri, colonelul Ghiorghe Stan, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a trasat mai multe directive în ce privește desfășurarea, în condiții de siguranță, a evenimentului sportiv ce urmează să aibă loc duminică seară, pe Stadionul Municipal.

Totodată, reprezentanții structurilor MAI s-au pus de acord în privința măsurilor pe care fiecare unitate în parte trebuie să le ia pentru a preveni eventuale situații de urgență sau conflicte.

Mă bucur că Botoșani este gazda unui astfel de eveniment. Am încredere în profesionalismul tuturor cadrelor implicate în organizarea și desfășurarea evenimentului sportiv în condiții de maximă siguranță. Îmi doresc ca cele două echipe să ofere un spectacol pe măsura așteptărilor”, a susținut prefectul Dan Șlincu.

Partida dintre FC Viitorul și FC Voluntari din Supercupa României va avea loc duminică, 9 iulie 2017, pe Stadionul Municipal, începând cu ora 21.00.

Comunicat de presă Instituţia Prefectului

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
137

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
233

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
360

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...