Coada la stadion pentru un BILET la Supercupa Romaniei! Cu cine tin botosanenii? FOTO
SPORT

Doua ore au stat la coada iubitorii fotbalului din Botosani, pentru un bilet la Supercupa Romaniei dintre Viitorul Constanta si FC Voluntari, ce va avea loc duminica la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Botosani.

Coada la stadion pentru un BILET la Supercupa Romaniei! Cu cine tin botosanenii? FOTO

Casele de bilete s-au deschis la ora 12:00, insa botosanenii au stat la rand inca de la ora 10:00. 7.000 de bilete s-au scos la vanzare pentru acest meci.

"Suntem de doua ore la coada, dar eu iubesc fotbalul si mereu am fost la meciuri. Tin cu FC Botosani. Acum tin cu Viitorul. Hagi cand avea 18 ani a jucat cu nationala de tineret aici la Botosani. Contez pe el.", a spus un fan botosanean.

Un alt iubitor al fotbalului i-a transmis lui Gigi Becali sa stea linistit, pentru ca nu va castiga campionatul la TAS. 

"Mingea este rotunda. Sansele sunt de 50-50 %. Sa dea Dumnezeu sa fie un spectacol si un stadion plin si cel mai bun sa castige. Nu poate castiga Steaua la TAS. Se joaca deja Supercupa Romaniei, asa ca domnul Becali sa stea linistit ca Steaua este pe locul doi. Viitorul a fost mai bun", a spus acesta.

Multi botosaneni spun ca Viitorul merita sa castige si al doilea trofeu.

"Hagi va castiga Supercupa. Cei de la Voluntari sunt slabi.", a spus unul dintre oamenii asezati la coada pentru a cumpara un bilet.

Botosaneanul Florin Acsinte spera ca botosanenii sa fie de partea celor de la FC Voluntari si sa-i conduca spre drumul victoriei, insa majoritatea celor care am cumparat bilete astazi sunt de partea "Regelui".

"Imi pare rau pentru Acsinte si Ivanovici, dar tin cu Viitorul. Hagi merita sa castige. El ne-a scos in strada si este o legenda pentru noi", a declarat un alt botosanean.












 

 

Spune-ne opinia ta