Rădoi a explicat motivele pentru care nu l-a convocat pe Moruţan la Euro U21: "Nu a arătat că poate fi un jucător de care România are nevoie"

Rădoi a explicat motivele pentru care nu l-a convocat pe Moruţan la Euro U21: "Nu a arătat că poate fi un jucător de care România are nevoie"

Mirel Rădoi a anunţat săptămâna trecută lotul preliminar pentru turneul final sub 21 de ani din Italia şi San Marino, de luna viitoare, iar marele absent de pe acea listă este Olimpiu Moruţan. Rădoi a dezvăluit acum şi motivele pentru care a ales să nu conteze pe fotbalistul de la FCSB.

"În primul rând regretul îl avem noi stafful pentru că în afară de Oli la fel poate să fie Dobre care a fost cu noi şi care joacă în Anglia. Şi cu părere de rău nu poate să vină", a fost modul prin care Mirel Rădoi şi-a început discursul, potrivit telekomsport.ro. 

Selecţionerul naţionalei de tineret a explicat rapid şi de ce nu l-a convocat pe Moruţan, care nici la FCSB nu a fost un titular constant în stagiunea abia încheiată din Liga 1: "În momentul de faţă nu are multe minute, doi. În acele minute nu a arătat că poate fi un jucător de care România are nevoie dacă nu de la începutul unui meci măcar pe parcurs să îţi facă diferenţa. Din păcate pentru noi şi pentru el". 

În vârstă de 20 de ani, Moruţan a venit la FCSB de la FC Botoşani în schimbul sumei de 700.000 de euro. În sezonul 2018-2019, el a evoluat în 22 de meciuri pentru "roş-albaştri", dar doar în 12% dintre ele a fost titular. Cu toate acestea, a reuşit şase pase decisive şi două goluri. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primul club de educație juridică din țară a fost înființat la Botoșani (FOTO)

Duminică, 15 Septembrie 2019
910

Pe fondul unei lipse acute din materiile studiate de elevi la clasă a celor mai elementare noțiuni din domeniul juridic, botoșăneanca Anca Colescu a fost un pionier ce a predat voluntar,  fă...

ANM: O masă de aer polar va traversa România. Se așteaptă temperaturi negative şi brumă

Duminică, 15 Septembrie 2019
1037

Meteorologii anunţă că o masă de aer polar va traversa România începând de marţi, când se va răci în jumătatea de Nord a ţării. De miercuri, răcirea se va simţ...

Marea spargere: bijuterii de 60.000 de euro furate la Rădăuți, descoperite la Botoșani!

Duminică, 15 Septembrie 2019
812

O anchetă începută la Rădăuți a devenit o adevărată poveste polițistă, cu căutări și urmăriri de bijuterii și hoți în cele două județe din nordul Moldovei, Botoșani și Suceava. Î...