Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

Într-o confruntare electrizantă din etapa a șasea a playout-ului SuperLigii României, FC Botoșani a reușit să se impună în fața lui Dinamo, cu un scor strâns de 2-1.

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

   Foto: playsport.ro

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.

În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să egaleze în minutul 45+2, victoria a fost adusă de golul lui Sebastian Mailat în minutul 90+1.

”Eu sunt genul de băiat care crede până în ultimul minut”

După meci, Sebastian Mailat, în vârstă de 26 de ani și desemnat „omul meciului”, a oferit o primă reacție.

Mailat a dezvăluit „secretul” din spatele victoriei cu Dinamo: „Mă bucur mult că am reușit să marchez din nou și să obținem cele trei puncte. Le mulțumesc și suporterilor că au fost alături de noi. S-a simțit acest lucru. Nu e niciun secret. Știu cât de mult muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare. E multă muncă și dăruire. Eu sunt genul de băiat care crede până în ultimul minut. Sunt și fan Real Madrid, deci nu renunț. Este foarte greu. Urmează greul pentru că stăm la mâna noastră. Vom merge la Petrolul și vom da tot ce avem”.

Această victorie a dus la o schimbare semnificativă în clasament.

Botoșănenii au urcat pe locul 13, loc de baraj, în timp ce Dinamo a coborât pe locul 15, poziție care duce direct în Liga 2.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...