Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

Valeriu Iftime se felicită după victoria cu Dinamo. Este bucuros că l-a ascultat pe Șumudică și l-a adus la Botoșani pe Bogdan Andone.

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

 Valeriu Iftime  

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fost validată, a ratat un penalty și a și rămas în 10.

Botoșănenii au câștigat meciul după reușita lui Sebastian Mailat din minutul 90. Acesta și-a dus echipa pe loc de baraj, după acest meci.

Iftime s-a bucurat la Londra de victoria echipei sale

Valeriu Iftime, aflat în prezent la Londra, s-a bucurat de victoria echipei sale. Spune că a avut emoții mari pe parcursul acestui meci, însă Mailat i-a adus fericirea.

Spune că acest jucător l-a ținut în prima divizie și anul trecut și pare să îl țină și anul acesta. S-a felicitat pentru decizia de a-l aduce pe Bogdan Andone, după ce s-a sfătuit cu Marius Șumudică. Este prima oară în acest sezon când crede în salvare.

”E o bucurie imensă, imensă. Noi și Dinamo am avut ghinioane imense, am pierdut atâtea puncte în ultimele minute, mă gândeam că se repetă istoria. Am trăit o emoție colosală, mă gândeam că se repetă istoria, credeam că se va întâmpla ceva, ceva care nu e de la noi din oraș. Nu a fost așa, am fost norocoși.

M-a salvat Mailat, minunea asta de copil. E extraordinar, are simțul golului. Anul trecut ne-a ținut în Liga 1, acum parcă tot el ne ține. A avut acea accidentare din senin, fără contact. Of, of…. a stat mult, noi am insistat tare să îl facem bine, eu am insistat să rămână la noi. E senzațional, mă felicit cu echipa asta a rămas, fac orice.

Cel mai mare lucru e că l-am ascultat pe Șumudică și că l-am adus pe Andone. E extraordinar. Cu el și cu echipa asta, mă luptam la orice loc. E foarte mare emoția, suntem foarte emotivi, e un test, să nu pierdem în ultima secundă. UTA m-a egalat de două ori în ultimul minut, Hermannstadt, Craiova, parcă eram într-un cerc de nenoroc.

Bine că sunt aici, îi mulțumesc lui Bogdan și echipei, au fost fantastici. Au fost emoții. Atât de încărcat sunt, mi-a fost frică. Arbitrajul a fost corect, un gol anulat, unul validat că așa a zis VAR-ul. Dinamo a avut ghinion, penalty-ul și o ocazie în repriza a doua. Cred că Patriche merita al doilea galben. E formidabil, mă bucur mult. Pentru prima oară în acest campionat, încep să cred că nu retrogradez. Au prima normală, nu am vorbit de prima specială”, a spus Valeriu Iftime pentru Playsport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
252

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
312

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
704

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...