Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

Într-o confruntare palpitantă din etapa a șasea a playout-ului SuperLigii, FC Botoșani a triumfat asupra echipei Dinamo cu scorul de 2-1. Victoria a venit în urma unui gol marcat în prelungiri, consolidând poziția echipei FC Botoșani în clasament.

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.

”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”

„A fost o victorie dramatică, dar importantă. Ceea ce contează cel mai mult este credința băieților în echipă. Am avut meciuri în care am pierdut pe final, dar astăzi Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi”, a declarat Andone.

În ciuda eliminării sale din prima repriză, Andone a preferat să nu discute acest subiect, menționând că „Nu vreau să mai discut subiectul ăsta (n.r. despre eliminarea sa din prima repriză), dar la noi nu prea poți să ai dialog cu arbitrii”. În schimb, a subliniat importanța răbdării și a încrederii în jocul până la fluierul final al arbitrului, scrie playsport.ro.

”Le mulțumesc suporterilor!”

Andone a exprimat și bucuria pentru Mailat, care a marcat trei goluri în trei meciuri. „Mă bucur pentru Mailat că are trei goluri în trei meciuri. Am făcut un pas important azi. Suntem obișnuiți cu presiunea asta. Am spus-o, am încercat să nu pun eu presiune pe băieți.”, a adăugat el.

Antrenorul a lăudat atmosfera de la meci, mulțumind suporterilor pentru prezență și încurajări. „Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor. Le dau încredere jucătorilor. Îi rog să vină și la meciul de la Ploiești”, a încheiat Andone.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...