Italienii râd de Gigi Becali după ce a spus că Moruţan e mai bun decât Dybala!

Italienii l-au luat la ochi pe patronul stelist după ce acesta a afirmat că jucătorul transferat de la FC Botoşani este mai bun decât argentinianul Paulo Dybala de la campioana Italiei. 

Italienii râd de Gigi Becali după ce a spus că Moruţan e mai bun decât Dybala!

Ultima declaraţie a lui Gigi Becali nu a stârnit reacţii puternice doar în România, ci şi în afara ţării. Jurnaliștii din Italia scriu în mod ironic despre comparaţia lui Moruţan cu Paulo Dybala.

Italienii l-au luat la ochi pe patronul stelist după ce acesta a afirmat că jucătorul transferat de la FC Botoşani este mai bun decât argentinianul Paulo Dybala de la campioana Italiei. Varianta în italiană a site-ului Goal.com, dar şi alte publicaţii din "cizmă" au scris, mai în glumă sau mai în serios, despre declaraţiile lui Becali, arată telekomsport.ro.

Cu siguranţă cei mai ironici au fost cei din redacţia Goal Italia, care au încheiat articolul prin următoarele cuvinte: "Cine ştie ce va crede Paulo Dybala despre aceste declaraţii. Replica lui este aşteptată". Şi replica atacantului în vârstă de 24 de ani a venit marţi seară, în direct la Telekom Sport. În lipsa lui Cristiano Ronaldo, suspendat, argentinianul a fost cel care a strălucit, marcând de trei ori în meciul cu Young Boys Berna. 

„Dacă FCSB întră în Champions League şi România se califică, Moruţan va face 100 de milioane de euro. Şi eu îl vând pe 150 de milioane. Că sunt mai şmecher decât alţii. Dacă nu se întâmplă asta, o să-l dau pe 30 de milioane. Ce, îl comparăm pe Moruţan cu Dybala? Dybala are 26 de ani şi e o piticanie de 1,65 metri. Moruţan nu mai iese din primul unsprezece”, a spus Becali la Pro X.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...