Gaz Metan - Botoșani 1-2. Gest frumos făcut de Mihai Roman în memoria lui Ilie Balaci

FC Botoşani a încheiat victorioasă meciul cu numărul 200 în Liga 1. În etapa a 12-a, moldovenii s-au impus la Mediaş şi au ieşit din zona fierbinte a clasamentului. 

Gaz Metan - Botoșani 1-2. Gest frumos făcut de Mihai Roman în memoria lui Ilie Balaci

 Mihai Roman  

Prima repriză a aparţinut gazdelor: Yazalde a deschis scorul după un sfert de oră de joc, iar Ely Fernandes a ratat şansa de a majora diferenţa. Botoşaniul a egalat în minutul 73, prin Mihai Roman, din centrarea lui Golofca, şi a dat lovitura pe final: Coimbra l-a faultat Roman, iar Rodriguez a înscris al patrulea său gol în Liga 1. Etapa viitoare, botoşănenii primesc vizita Viitorului, în timp ce Gaz Metan joacă la Călăraşi.

Mihai Roman i-a dedicat golul cu Gaz Metan lui Ilie Balaci, cel care a murit duminică dimineaţa.

Fotbalul românesc a fost zguduit de vestea dispariţiei lui Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari jucători din istoria României. Tragedia a provocat multă durere, iar unul dintre cei mai afectaţi jucători a fost Mihai Roman II, cel care l-a cunoscut pe Ilie Balaci în perioada în care a jucat pentru Craiova, scrie telekonsport.ro.

Atacantul lui FC Botoşani a marcat în victoria cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş şi imediat a ţinut să-i dedice golul lui Ilie Balaci. Mihai Roman spune că fostul mare fotbalist l-a susţinut atât pe el, cât şi pe fratele său:

”Ne pare rău de aceasta veste cumplită care a venit ca un fulger în această dimineaţă. Am jucat la Craiova, la ambele echipe din Craiova (FC U Craiova şi CS U Craiova), 'nea Ilie a fost un apropiat al nostru, al tuturor, mai ales al jucătorilor originari din Craiova. El a fost aproape şi de mine, si de fratele  meu. Transmit pe această cale condoleanţe familiei şi apropiaţilor, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a declarat Mihai Roman.

Mihai Roman a dezvăluit şi unul dintre sfaturile pe care i le-a dat Ilie Balaci şi pe care mereu încearcă să-l aplice: ”El zicea să am fantezie mereu în faţa porţii şi prima opţiune care îmi vine în cap, pe aia să o aleg, că aia e cea mai bună, chiar dacă e o execuţie grea”, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Luptă pentru viaţă! Prematurii botoşăneni, sărbătoriţi la Secţia de Obstetrică- Ginecologie

astăzi, 08:25
192

În lume, 15 milioane de copii se nasc anual înainte de termen. La fiecare 10 minute, la nivel global se nasc 250 de copii prematuri. Se consideră naștere prematură, orice naștere &icir...

România incredibilă: Parapeții de pe Transalpina au rămas fără catadioptri în 12 ore de la montare!

Joi, 15 Noiembrie 2018
719

Infrastructura din România are multe probleme, iar furtul este una dintre ele. La doar 12 ore de la montajul de catadioptri pe parapeții de pe Transalpina, angajații Secției Drumuri Naționale Tâ...

Bani din Ungaria în fotbalul românesc. Valeriu Iftime: "Acolo se depășesc limitele!"

Joi, 15 Noiembrie 2018
514

Guvernul de la Budapesta finanţează cu peste 6 milioane de euro echipele Sepsi OSK şi Csikszereda. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a comentat situația, spunând că ia...