FC Botosani ramane pe locul 1. CFR-ul a castigat la Iasi, iar Sepsi a invins campioana!
SPORT

CFR Cluj și-a confirmat statutul de echipă cu pretenții la titlu, reușind o victorie categorică pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 2-0. Insuficient insa pentru a trece pe primul loc.

FC Botosani ramane pe locul 1. CFR-ul a castigat la Iasi, iar Sepsi a invins campioana!

Oaspeții au deschis scorul în minutul 22, din penalty. Platini l-a placat pe Andrei Mureșan, iar arbitrul Rusandu a dictat o lovitură de pedeapsă controversată, transformată cu siguranță de Culio, ajuns la al doilea gol în actuala stagiune.

Ion Crăciunescu susține că "centralul" a greșit: detalii și video cu faza. Hoban a majorat avantajul ardelenilor în minutul 32, când a reluat impecabil cu capul centrarea perfectă venită de la Deac.

CFR a dominat meciul până la final, însă nu a reușit să mai marcheze. În urma victoriei, CFR a acumulat 10 puncte și a urcat pe locul doi, la egalitate cu FC Botoșani.

Intr-un alt meci, Sepsi Sfantu Gheorghe a invins campioana Viitorul Constanta, scor 1-0, gol marcat pe final de meci de Attila Hadnagy.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
90

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...

Botoşănenii pot participa la luarea deciziilor privind Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţ

astăzi, 13:22
63

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţi...

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

astăzi, 13:05
1438

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcu...