Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

A antrenat Foresta Suceava în perioada în care echipa evolua în prima ligă de fotbal a României. În prezent, este observator de joc la meciurile din Superligă.

Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

 Marin Barbu  Foto: Radio TOP

Profesorul Marin Barbu regretă că fotbalul sucevean a ajuns foarte jos. Foresta Suceava s-a desființat, iar cele mai bune echipe din județ sînt Șomuz Fălticeni, care joacă în play-out-ul seriei I a Ligii a III-a, și CSM Bucovina Rădăuți, care este pe primul loc în play-off-ul seriei I a Ligii a III-a.

Marin Barbu a fost antrenorul Forestei atunci cînd echipa evolua în prima ligă, iar în prezent este observator de joc la meciurile din Superligă. Într-o intervenție telefonică la Radio Top, Marin Barbu a vorbit despre diferența dintre Suceava și Botoșani.

”Am fost observator de joc la meciul FC Botoșani – Politehnica Iași. Am văzut la Botoșani un oraș viu, un oraș cu foarte mulți oameni la plimbare, cu foarte mulți oameni la fotbal, chiar cârciumile în timpul zilei erau pline, era distracție, mi-a plăcut. Făceam și eu o glumă: înainte Suceava avea 25 de ani peste Botoșani și uite, din păcate, acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii”, a spus Marin Barbu.

În urmă cu peste 20 de ani, atunci cînd Foresta evolua în prima ligă, Stadionul ”Areni” din Suceava era arhiplin, iar unii dintre spectatori veneau de la Botoșani, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
17

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
79

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
37

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...