Costel Enache, deranjat de arbitraj după înfrângerea în faţa echipei Dinamo Bucureşti

Antrenorul principal al FC Botoşani s-a declarat dezamăgit de arbitrajul de care a avut parte în meciul cu Dinamo pierdut de FC Botoşani cu 0-2.

Costel Enache, deranjat de arbitraj după înfrângerea în faţa echipei Dinamo Bucureşti

Tehnicianul a reclamat o greşeală de arbitraj la primul gol marcat de bucureşteni. Atacantul dinamoviştilor, Popa a influenţat faza fiind în poziţie neregulamentară, iar colegul său Salomao a marcat.

Şi portarul botoşănenilor, Pap a avut partea lui de vină la goluri, iar pe banca oaspeţilor a avut loc şi un conflict între Costel Enache şi Alin Bordeianu, antrenorul cu portarii. Totuşi, după meci antrenorul principal nu a dorit să comenteze aceste aspecte. 

„Nu am ce să explic. Discuţiile dintre noi sunt discuţii între noi. Nu înţeleg de ce vă luaţi direct de Pap. Haideţi să vorbim de toată echipa. Ce vorbim noi în vestiar e cu totul altceva. Poate am şi eu greşelile mele când aleg primul ”11”, primul ”18”, dar nu trebuie să ne luăm de aceste greşeli. Nu cred că am făcut un joc slab, am făcut un joc pozitiv, cu mentalitate ofensivă. Dinamo a intrat în joc dintr-o greşeală de arbitraj. Nu este chiar confortabil mental ca, în momentul în care controlezi jocul, Dinamo să intre în joc cu o greşeală arbitraj. Pot găsi argumente şi o laudă pentru jucători pentru că pun în practică ce le zic. I-am văzut concentraţi”, a declarat Costel Enache, potrivit Telekom Sport.

În urma rezultatului FC Botoşani rămâne pe locul 8 cu 32 de puncte, iar Dinamo îşi consolidează poziţia de lider în play-out cu 41 de puncte. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
488

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...