FC Botoșani în echipament nou!

Suporterii pot cumpăra noile tricouri începând cu data de 21 noiembrie de la magazinul clubului aflat la stadionul Municipal.

FC Botoșani în echipament nou!

Începând cu etapa a 14-a, FC Botoșani a îmbrăcat noile echipamente cu un design nou, modern. Realizatorul modelului de pe echimanetul de joc este tânărul vasluian Alexandru Istrătucă, în vârstă de 22 de ani, care e pasionat de desenarea tricourilor pentru echipele de fotbal. Oficialii botoșăneni au avut de ales din mai multe modele create special pentru FC Botoșani de către Alexandru.

”Ma bucur sa vad ca un club din Romania este interesat de imagine și încearcă să schimbe ceva, nu doar veșnicele echipamente alese din catalog. Sincere felicitări clubului FC Botoșani și sper ca și alte cluburi sa va urmeze exemplul!”, a declarat Alexandru Istrătucă.

În portofoliul tânărului vasluian sunt echipe din Africa care deja poartă semnătura lui cum ar fi Teungueth FC din prima ligă din Senegal, Hawks FC din Gambia sau Plac II din Guinea.

Suporterii pot cumpăra noile tricouri începând cu data de 21 noiembrie de la magazinul clubului aflat la stadionul Municipal.

Vezi Galerie Foto pe fcbotosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o adolescentă a murit din cauza meningitei. Tânăra avea 15 ani și era din Vaslui

astăzi, 20:11
496

Adolescenta din Vaslui suspectă de meningită menigococică, transportată în stare gravă la Iași, a decedat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, m...

Masa de praf saharian ajunge în aceste zile deasupra României

astăzi, 17:15
374

Praful saharian nu este un fenomen de speriat, spun meteorologii, însă este recomandat ca cei cu probleme respiratorii şi copiii să fie atenţi. Medicii îi sfătuiesc pe aceştia ca &ic...

Viorica Dăncilă: "A fi profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi”

astăzi, 16:08
323

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o greşeală în discursul ţinut marţi la lansarea unei iniţiative de creştere a calităţii sistemului educaţional, spunând "tu însuși...