FC Botoșani în echipament nou!

Suporterii pot cumpăra noile tricouri începând cu data de 21 noiembrie de la magazinul clubului aflat la stadionul Municipal.

FC Botoșani în echipament nou!

Începând cu etapa a 14-a, FC Botoșani a îmbrăcat noile echipamente cu un design nou, modern. Realizatorul modelului de pe echimanetul de joc este tânărul vasluian Alexandru Istrătucă, în vârstă de 22 de ani, care e pasionat de desenarea tricourilor pentru echipele de fotbal. Oficialii botoșăneni au avut de ales din mai multe modele create special pentru FC Botoșani de către Alexandru.

”Ma bucur sa vad ca un club din Romania este interesat de imagine și încearcă să schimbe ceva, nu doar veșnicele echipamente alese din catalog. Sincere felicitări clubului FC Botoșani și sper ca și alte cluburi sa va urmeze exemplul!”, a declarat Alexandru Istrătucă.

În portofoliul tânărului vasluian sunt echipe din Africa care deja poartă semnătura lui cum ar fi Teungueth FC din prima ligă din Senegal, Hawks FC din Gambia sau Plac II din Guinea.

Suporterii pot cumpăra noile tricouri începând cu data de 21 noiembrie de la magazinul clubului aflat la stadionul Municipal.

Vezi Galerie Foto pe fcbotosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
186

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
188

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
272

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...