FC Botoșani a prezentat noii jucători. "Sunteți martorii unui mare început!"

FC Botoșani a prezentat noii jucători. "Sunteți martorii unui mare început!"

Joi, de la ora 10.30, a avut loc conferința de presă prin care președintele FC Botoșani, Cătălin Anton, a prezentat noii jucători care vor face parte din familia FC Botoșani pentru noul sezon al Ligii 1 Betano.

„E o onoare și o plăcere să vă prezint noii noștri membri în familia mare a FC Botoșani. Sunteți martorii unui mare început. Un început care este deosebit de dificil pentru că ne-am propus obiective extraordinar de mari pentru acest an. Primul proiect este să menținem standardele de performanță ale echipei în Liga 1, al doilea proiect este dezvoltarea celei de-a doua echipă cu participare în Liga a 3-a, suntem în curs de rezolvare a tuturor documentelor care presupun implementarea acestei echipe și al treilea proiect extrem de important este realizarea terenului sintetic în comuna Stăuceni printr-un parteneriat realializat între Federația Română de Fotbal și Primăria Stăuceni. Dacă toate aceste trei obiective sunt îndeplinite vă promit că acesta este începutul unei mari revoluții în fotbalul botoșănean. Solicit din partea tuturor cetățenilor orașului Botoșani, a întregului public din Botoșani, să fie alături de noi. Nu este o sarcină ușoară să facem performanță la nivel național. Suntem un oraș de provincie care dacă nu ar exista fotbalul în Botoșani poate nici nu s-ar ști că existăm pe harta țării. Vă rog din toată inima să fiți alături de echipă și vă promitem că vom face tot posibilul pentru succes”, a declarat președintele FC Botoșani, Cătălin Anton.

Iată jucătorii nou veniți:

Mihai Alexandru Roman (Universitatea Craiova), Andrei Pițian (Apollon Limassol), Andrei Chindriș (Știința Miroslava), Alexandru Corban (Știința Miroslava), Marian Târșă (Academia Clinceni), Andrei Patache (Concordia Chiajna), Marko Brekalo (HNK Sibenik – Croația), Enriko Papa (KS Lushnja – Albania), Aristeidis Soiledis (Kerkyra – Grecia), Martin Fraisl (Floridsdorfer AC – Austria), Hervin Ongenda (Real Murcia – Spania)

La conderința de presă a fost prezentat și noul manager sportiv, Marius Croitoru.

„Așa cum am promis m-am întors, nu în calitate de fotbalist, ci în altă funcție și sper că împreună cu domnul profesor și băieții nou veniți să facem lucrurile așa cum au fost făcute până acum, adică foarte bine”, a declarat Marius Croitoru.

sursa: fcbotosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
25

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
64

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
128

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...