Enache şi-a felicitat echipa, după egalul cu FCSB. "O echipă încrezătoare, care se poate lupta de la egal la egal cu oricine"

Enache şi-a felicitat echipa, după egalul cu FCSB. "O echipă încrezătoare, care se poate lupta de la egal la egal cu oricine"

 Costel Enache  Foto: Telekom Sport

FC Botoşani a reuşit să scoată un rezultat de egalitate pe terenul FCSB-ului, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 20. La finalul partidei, Costel Enache s-a arătat mulţumit de jocul prestat de fotbaliştii pe care îi pregăteşte.

„Nu ştiu cât e meritul meu, dar eu clar am văzut că e meritul jucătorilor chiar dacă au început meciul timid şi ceva emoţionaţi, aşa au avut şi un handicap de două goluri după 20 de minute. N-au cedat, nu s-au pierdut şi am revăzut echipa pe care mi-aş dori-o de fiecare dată. O echipă încrezătoare, care se poate lupta de la egal la egal cu oricine. O echipă care joacă echilibrat chiar şi cu FCSB. Nu cred că am făcut antijoc, am încercat să jucăm, am combinat şi noi aşa la nivelul nostru. Eu cred că am arătat bine şi aici chiar e meritul jucătorilor”, a mai spus la Telekom Sport Costel Enache antrenorul FC Botoșani.

În etapa a opta, FC Botoşani va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, la data de 15 septembrie 2018, ora 18:00. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
385

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
681

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
193

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...