Elevii lui Bejan şi Bordeanu au fost învinşi! Scor final FC Botoşani- ACS Poli Timişoara 1-2! FOTO
LIVE-TEXT

FC Botoşani a fost învinsă de "victima de serviciu", ACS Poli Timişoara, la capătul unui meci în care ar fi trebuit să fie finalizat măcar cu o egalitate. Alin Bejan şi Alin Bordeanu şi-au asumat dificila misiune de a pregăti meciul cu ACS Poli Timişoara însă vina pentru ratarea victoriei, dacă putem vorbi de o vină, se împarte la toată echipa. FC Botoşani a pierdut meciul orgolilor cu echipa fostului căpitan Croitoru.

Elevii lui Bejan şi Bordeanu au fost învinşi! Scor final FC Botoşani- ACS Poli Timişoara 1-2! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

De altfel, tocmai Croitoru a fost cel care a marcat unul dintre goluri în poarta unui Albuţ care a avut momente de slăbiciune foarte bine exploatate de timişoreni, deşi pe mai tot parcursul meciului a fost la post.

Timişoara lui Ionuţ Popa pleacă acasă cu toate cele trei puncte.

Cum a fost:

Suporterii FC Botoşani au trecut prin toate soiurile de vreme în ultimele luni- de la caniculă, la ceaţă, ger. Nu se putea rata un meci "plouat". Plouă abundent la Botoşani, iar suporterii s-au "blindat" cum au putut pentru a rezista cele aproape două ore pe Municipalul botoşănean, având voie să intre în stadion cu umbrele. Nici cu temperaturile nu stăm foarte bine, la Staţia Meteo înregistrându-se 5,5ºC. Deocamdată pe Stadion sunt destul de puţini suporteri dar este de aşteptat ca până la ora meciului numărul acestora să fie mai consistent.

În primul 11, Bordeanu şi Bejan au aliniat pe Călin Albuţ, Bogdan Unguruşan, Răzvan Tincu, Andrei Miron, Nicolae Muşat, Andrei Hergheligiu, Gabriel Vaşvari, care îşi reia şi banderola de căpitan, Mihai Bordeanu, Laurenţiu Buş, Benjamin Kuku şi Alin Cârstocea. Pe banca de rezerve se vor afla Alberto Cobrea, Cătălin Golofca, Olimpiu Moruţan, Robert Elek, Sergiu Popovici, Endrick Dos Santos şi Andrei Patache.

De partea cealaltă, Ionuţ Popa începe meciul cu Cătălin Straton, Bogdan Străuţ, Cristian Scutaru, Gabriel Cînu, Alin Şeroni, Josip Soljic, Adrian Poparadu, Josip Fucek, Marius Croitoru- în postura de căpitan al ACS Poli Timişoara în faţa foştilor colegi botoşăneni, Cristi Bărbuţ şi Alexandru Popovici. Rezervele ACS Poli sunt Marius Curileac, Cristian Bocşan, Alexandru Neagu, Cosmin Bîrnoi, Leo Novak, Emanuel Vasi şi Octavian Drăghici.

Partida va fi arbitrată de Sebastian Colţescu, asistat de Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu.

Meciul a început!

O primă ocazie pentru Botoşani, în minutul 2, după ce Kuku a scăpat spre poartă, cu mingea la picior şi urmărit de un jucător al ACS-ului, pasează către Bordeanu dar ratează deschiderea scorului.

Un minut mai târziu, Kuku este prins în ofsaid astfel că golul este anulat.

800 de suporteri se află pe Municipal, cu toţii acoperiţi de umbrele, de fâşuri sau de folii de polietilenă.

Antrenorul timişorenilor, Ionuţ Popa, se află la marginea terenului şi strigă la jucătorii săi, "aranjându-i" în teren cu gesturi largi.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! George Miron deschide scorul în minutul pentru FC Botoşani, dintr-o lovitură de cap plasată fix în plasa porţii lui Straton!
Miron dedică acest gol demisionarului Leo Grozavu, arătând publicului un tricou pe care era scris numele antrenorului. Publicul răspunde în aceeaşi notă şi scandează numele lui Grozavu.

GOL POLI!  După ce cu un minut înainte, Albuţ a făcut o adevărată paradă, portarul scapă mingea trasă de Marius Croitoru în poartă. Din minutul 23, scorul devine 1-1. Croitorul spage astfel ghinionul pentru că nu mai marcase din august anul trecut.

Unguruşan este sancţionat cu cartonaş galben după ce îl împiedică pe Croitoru.
Galben pentru un jucător timişorean după ce îl faultează pe Hergheligiu. Lovitura liberă executată de Cârstocea este ratată, astfel că scorul rămâne 1-1.

Kuku este faultat de Cînu, astfel că timişoreanul este sancţionat cu cartonaş galben. Am intrat oare în hora galbenelor?

Nu e cea mai bună zi a lui Călin Albuţ în poarta Botoşaniului, care iese mult din careu şi face un henţ care însă nu este sancţionat cu cartonaş. ACS Poli se alege cu un corner bătut de Croitoru, dar mingea pleacă aiurea, departe de poarta lui Albuţ.

Mihai Bordeanu este sancţionat cu cartonaş galben pentru că l-a urmărit şi l-a dat jos pe Bărbuţ, plecat cu mingea spre poarta lui Călin Albuţ.

Hergheligiu aduce mingea pe banda dreaptă către poartă, îl fentează pe Şeroni dar când trage la poartă, loveşte aiurea. Prima repriză a meciului se încheie, scorul este în continuare 1-1.

Meciul reîncepe de la scorul de 1-1. Reamintim că primul gol a fost marcat de Andrei Miron, pentru FC Botoşani, iar egalarea a venit din şutul lui Croitoru, mingea fiind scăpată în poartă e un Albuţ parcă absent.

Alin Bordeanu şi preparatorul fizic Ovidiu Chiribici sunt la marginea terenului şi urmăresc joc elevilor lor.

Albuţ intervine la limita careului şi salvează o minge pornită de Popovici.

Unguruşan este lovit de Şeroni în faţă, ca atare Colţescu îi arată timişoreanului cartonaşul galben. MIngea este întoarsă de botoşăneni la Albuţ, iar suporterii reacţionează vehement. Este una dintre mişcările care de regulă

Albuţ salvează in extremis, cu o intervenţie extraordinară, un şut al lui Bărbuţ, timp în care apărarea botoşăneană era departe.

Buş îl calcă pe mână pe Straton şi reclamă fault, dar faultatul din fază este mai degrabă Straton. Portarul ACS Poli este gata să continue meciul după ce a primit îngrijiri de urgenţă de la echipa medicală. Rezerva lui Straton este fostul portar al Botoşaniului, Marius Vasile Curileac.

Albuţ salvează din nou poarta Botoşaniului după un joc făcut de Bărbuţ, Popovici şi Croitoru.

Schimbare la FC Botoşani: Olimpiu Moruţan intră în locul lui Alin Cârstocea.

Cartonaş galben pentru Soljic după un fault la Unguruşan.

Moruţan loveşte cu putere în bara lui Straton, după un assist frumos al lui Bordeianu. Ar fi putut fi primul gol al juniorului botoşănean!

Penalty pentru ACS Poli Timişoara, după ce Muşat îl atinge pe Bărbuţ în careu. Şeroni îşi asumă responsabilitatea. Albuţ este ca un arc dar scapă mingea în poartă.

Din minutul 67, scorul este de 1-2 pentru ACS Poli Timişoara.

Secunzii Botoşaniului iau o decizie interesantă- îl scot pe Hergheligiu din joc şi îl trimit pe Cătălin Golofca, unul dintre "eroii" acestei săptămâni din fotbalul Ligii 1, după ce a fost agresat de antrenorul Leo Grozavu.

Şeroni este înlocuit în minuitul 74 de Neagu. Iese şi Croitoru în minutul 78, în locul său intrând Bocşan. Banderola de căpitan al Timişoarei ajunge la Scutaru.

Încă o schimbare, Buş este înlocuit de Robert Elek, fost jucător al ACS Poli.

Elek încearcă poarta lui Straton cu o construcţie frumoasă, dar scorul rămâne neschimbat.

După un henţ făcut de timişoreni, botoşăneni nu reuşesc să egaleze, nimerind bara. O nouă tentativă eşuată.

Schimbare la ACS Poli. Bîrnoi intră în joc în locul lui Popovici.

ACS Poli Timişoara câştigă cele trei puncte puse în joc, cu scorul de 1-2. Botoşănenii rămân cu 16 puncte în play-out.





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
255

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
421

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
131

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...