Costel Enache: "E greu să fim mândri şi demni. Aş fi penibil să spun că e ghinion"

FC Botoşani - CFR Cluj: 1-5. CFR Cluj a înscris de cinci ori la Botoșani, însă cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de Ongenda.

Costel Enache: "E greu să fim mândri şi demni. Aş fi penibil să spun că e ghinion"

Dezastru pe teren propriu suferit de FC Botoşani, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a din Liga 1, prima din retur. În prima repriză, campioana a fost cu golurile, iar gazdele cu ocaziile. CFR a marcat de două ori, prin autogolul lui Papa şi reuşita lui Culio, iar Botoşani a lovit de două ori bara, prin Ongenda şi Golofca. 

În a doua parte, campioana s-a dezlănţuit. Botoşani nu s-a văzut deloc, iar ardelenii au înscris pe bandă rulantă prin Păun, Deac şi Omrani. Totuşi, scrie telekomsport.ro, cel mai frumos gol al meciului a fost înscris în minutul 83 de Ongenda, printr-o execuţie similară cu cele reuşite de Neymar în tricoul fostei echipe a actualului jucător de la Botoşani, PSG. 

În urma acestui meci, CFR rămâne pe primul loc, în timp ce Botoşani ocupă poziţia a noua şi a acumulat două înfrângeri consecutive. 

Ongenda 83' / Papa 10' (autogol), Culio 28', Păun 58', Deac 69', Omrani 73'

Echipele de start

FC Botoşani: I. Brînză - Dumitraş, A. Miron, Burcă, Chitoşcă - E. Papa, Karaboue - Golofca, Ongenda, Fabbrini - M. Roman II
Rezerve: Fraisl, Chindriş, Patache, L. Fulop, A. Corban, N. Trujic, Brekalo

CFR: Jesus - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Culio, Bordeianu - Deac, Omrani, Păun
Rezerve: A. Rus, Peteleu, Lang, Ioniţă, Costache, Mailat, Tambe 


Costel Enache este sincer după înfrângerea suferită de FC Botoşani în faţa lui CFR Cluj. Campioana a învins cu 5-1 pe terenul lui Botoşani.

"E o seară grea de digerat. E greu să fim mândri şi demni. Aş fi penibil să spun că e ghinion. Am văzut şi eu statistica, e curioasă. Adversarii au avut patru şuturi pe poartă şi au înscris cinci goluri, doar fotbalul poate să îţi ofere asta. Am început echilibrat... şi un autogol. Am avut două situaţii bune... altfel ar fi stat lucrurile. După asta contextul jocului s-a schimbat total. E o echipă care ştie să se apere foarte bine şi cu un contraatac extraordinar. Pe parcurs era greu de schimbat, ştiam că o să fie greu, gestionează bine, am avut speranţe în execuţii sau în nişte momente de dinamică mai bună şi fantezie din partea jucătorilor, ştiam că putem marca", a spus Costel Enache după meciul cu CFR. 

Tehnicianul de la FC Botoşani consideră că nu doar jucătorii, ci şi el este vinovat pentru această înfrângere: "Am să îmi fac reproşuri, poate nu am fost inspirat în alte moduri de a pregăti jocul, dar nu cred că e ok să le facem publice, cu toate acestea sunt destul de conştient că fotbalul e aşa complex încât e inevitabil să nu greşesc. Pe lângă jucătorii mei şi eu am momente când greşesc. Trebuie să ne asumăm cu toţii". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
5

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
10

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
286

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...