Ciobotariu, înaintea meciului cu Chiajna: "Vom întâlni o echipă puternică, solidă, care joacă cu sabia deasupra capului"

Ciobotariu, înaintea meciului cu Chiajna: "Vom întâlni o echipă puternică, solidă, care joacă cu sabia deasupra capului"

 Liviu Ciobotariu  Foto: prosport.ro

Concordia Chiajna şi FC Botoşani se vor întâlni pe 3 mai 2019, în etapa a 8-a din Liga 1 Betano (play-out), pe stadionul "Concordia"  din Chiajna, de la ora 18:00.

FC Botoşani a câştigat meciul de acasă cu CSM Politehnica Iași cu scorul de 3-0, în etapa a 7-a a fazei play-out a Ligii 1 Betano. Golurile botoșănenilor au fost marcate de Lóránd Fülöp (30 penalty, 45) şi Cătălin Golofca (90+4). A fost cel mai bun meci al botoşănenilor din acest an, care au ratat şi un penalty prin Mihai Roman II (90+3). 

Despre meciul de la Chiajna, Liviu Ciobotariu spune că va fi unul greu, însă are încredere în jucătorii săi, mai ales după ultimele meciuri. "Meci important pentru ambele formații. Chiar dacă vom întâlni ocupanta ultimului loc din play-out, este o echipa puternică, o echipă care în ultimele jocuri a avut și rezultate pozitive, o echipă solidă, care joacă cu sabia deasupra capului. O să ne aștepte un joc greu, din păcate pentru noi timpul a fost scurt, însă merg pe omogenitatea echipei, pe spiritul jucătorilor de luptă, de sacrificiu. Mai sunt șapte meciuri, situația nu este una liniștitoare pentru noi, trebuie să acumulăm puncte pentru a ieși din zona fierbinte. Suntem pregătiți, mergem la Chiajna să facem un joc bun. Am încredere mare în jucătorii mei, mai ales după partidele pe care le-am făcut. Dacă vom avea aceeași determintare vom ieși cu un rezultat pozitiv de la Chiajna", a declarat Liviu Ciobotariu, tehnicianul de la FC Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
344

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
603

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...