CFR Cluj este noua campioana a Romaniei

CFR Cluj a castigat, duminica seara, titlul in Liga 1, dupa ce a invins-o in ultima etapa din play-off pe campioana en-titre, FC Viitorul.

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei

1-0 a fost rezultatul meciului din Gruia, iar echipa antrenata de Dan Petrescu isi adjudeca pentru a 4-a oara titlul de campioana a Romaniei, dupa cele obtinute in 2008, 2010 si 2012. Unica reusita a intalnirii i-a apartinut mijlocasului croat Damjan Djokovic, in minutul 43.

CFR Cluj avea nevoie de victorie in ultima etapa pentru a fi sigura de castigarea titlului, iar jucatorii lui Dan Petrescu s-au impus la limita, insa fara mari emotii.

Tinerii lui Gica Hagi n-au reusit nici macar un sut pe poarta lui Arlauskis, iar in repriza a doua nu s-au apropiat deloc periculos de buturile adverse.

Damjan Djokovic, intrat in locul accidentatului Bordeianu, a reusit singurul gol al partidei, la doar cateva minute de la intrarea sa pe teren, cu o lovitura de cap, in urma unei centrari a lui Deac.

In partea secunda, trupa clujeana a stat excelent in teren si nu le-a permis adversarilor sa-si creeze vreo ocazie de poarta.

CFR Cluj castiga, astfel, titlul in Liga 1, cu doar un punct peste FCSB, care s-a impus si ea cu 1-0 in meciul de duminica seara cu Astra Giurgiu. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...